Commissie Cup 2018

Datum : 22-10-2018

Letterlijk en figuurlijk zijn onze commissieleden en wedstrijdleiders op zondag 14 oktober jl. in het zonnetje gezet. Met een goed gevuld lunchpakketje trokken 72 mannen en vrouwen op deze mooie nazomerse dag ten strijde om de felbegeerde Commissie Cup.

Onderweg kwam men 4 neary’s tegen en deze werden gewonnen door Frank Duivenvoorden (Leeghwater 3), Marion Stempher (Leeghwater 8), Jan Croese (Lynden 3) en Jolande Broekhof (Lynden 8).

Colette van Orden speelde de sterren van de hemel en behaalde maar liefst 40 stableford punten. Hiermee werd zij het ‘Beste Commissielid’ van de dag. Bij de ‘Partners van Commissieleden’ was Jelte Drent, met 36 stableford, de beste.

De mooie score van Colette telde zowel bij de Wedstrijdleiding ZAC als bij de Technische Commissie mee. Dit zorgde er mede voor dat deze wedstrijdleiders en commissie respectievelijk als 2e en 1e eindigden. De Commissie Cup 2018 werd dan ook tijdens het diner door Robert van Riessen uitgereikt aan de Technische Commissie, bestaande uit Olga Almekinders (vz), Francis Bakker, Jan Croese, Johan Leuven en Colette van Orden, die hiermee de titel prolongeerde.

Wij zijn erg blij met onze vrijwilligers, die zich met veel enthousiasme en betrokkenheid inzetten en van onschatbare waarde zijn voor onze bloeiende en levendige vereniging.

klik hier voor de foto's: https://www.hgcgolf.nl/vereniging/fotogalerij/item/15/Commissiecup-2018


Terug naar het overzicht