Bolstra (par 3) Winteravond Wedstrijden

 

 

Bolstra competitie-avond! Deze gezellige competitie vindt iedere donderdagavond plaats, tot en met de feestelijke afsluiting van het winterseizoen op 14 maart 2024.


De Bolstra avondwedstrijden zijn bedoeld voor vrije golfers en leden. We hebben de starttijden zodanig gepland, dat je ook na je werk of andere bezigheden nog een gezellige wedstrijd kan spelen. Wij willen je graag uitnodigen hieraan deel te nemen. Verzamel ook collega’s, vrienden en vriendinnen en schrijf je in!

Par-3 Bolstra-baan

De Bolstra is een uitdagende qualifying par 3 baan met mooie all-weather afslagplaatsen met gele en rode tees, grote greens, echte bunkers en spannende waterpartijen. Zeer afwisselende holes vanaf 65 meter voor de kortste hole tot 188 meter voor de langste hole. Een prima wedstrijd- en oefenbaan. EN de baan is verlicht!

De wedstrijd

De wedstrijden starten om 17.45 uur met een gunshotstart, waarbij iedereen gelijk start op alle holes van de Bolstra baan. Zorg dat je om 17.15 uur aanwezig bent.
Na afloop van de wedstrijd eten we gezamenlijk de Bolstra Special Dagschotel. Wij zullen de flights indelen en de startlijst uiterlijk woensdag voor de ronde van donderdag mailen aan de deelnemers.

Inschrijven

Inschrijven voor een of meerdere wedstrijden kan hieronder. Graag de gevraagde gegevens invullen. Leden kunnen ook via de wedstrijdmodule inschrijven. Inschrijving staat open voor de komende 6 weken. De inschrijving voor de betreffende week sluit op dinsdag om 18.00 uur. Elke woensdagavond wordt de startlijst bekend gemaakt en aan alle deelnemers gemaild.

Kosten

Deelname voor niet-leden bedraagt € 27,50 p.p. (inclusief inschrijfgeld wedstrijd, greenfee en dagschotel). Leden van de HGC betalen € 20,=. De dagschotel wordt na afloop van de wedstrijd geserveerd.
We zien je graag bij de Bolstra Winteravond Wedstrijden op de donderdagen! Schrijf je snel in, want VOL = VOL!

Met sportieve groet,
Bolstra Commissie
Ans, Geert-Jan, Camiel en Rudolf Geen items gevonden