Bolstra (par 3) Zomeravond Wedstrijden

De Bolstra zomeravond wedstrijden gaan weer beginnen !
De eerste wedstrijd vindt plaats op 22 juni 2023 en vervolgens elke donderdagavond tot en met de feestelijke afsluiting van het zomerseizoen op 12 oktober 2023.

De Bolstra avondwedstrijden zijn bedoeld voor vrije golfers en leden. We hebben de starttijden zodanig gepland, dat je ook na je werk of andere bezigheden nog een gezellige wedstrijd kunt spelen. Wij willen je graag uitnodigen hieraan deel te nemen. Verzamel ook familie, collega’s, vrienden en vriendinnen en schrijf je in!

De wedstrijd

De wedstrijden starten om 18.00 uur met een gunshotstart, waarbij iedereen gelijk start op alle holes van de Bolstra baan.
Na afloop van de wedstrijd eten we gezamenlijk de Bolstra Special Dagschotel. Wij zullen de flights indelen en de startlijst uiterlijk woensdag voor de ronde van donderdag mailen aan de deelnemers.

Inschrijven

Inschrijven voor een of meerdere wedstrijden kan hieronder. Graag de gevraagde gegevens invullen.
Inschrijving staat open voor de komende 6 weken. De inschrijving voor de betreffende week sluit op dinsdag om 18.00 uur.

Kosten

Deelname voor niet-leden bedraagt € 27,50 (inclusief inschrijfgeld wedstrijd, greenfee en keuze uit 2 Bolstra Special dagschotels).
Leden van de HGC betalen € 20,00.
De maaltijd wordt na afloop van de wedstrijd geserveerd.

Tot ziens op een van de Bolstra Zomeravond Wedstrijden !
Schrijf je snel in, want VOL = VOL!

Met sportieve groet,
Bolstra Commissie
Ans, Geert-Jan, Camiel en Rudolf

 

Inschrijven:

Geen items gevonden