Golf Academie

Golf kan een fantastische sport zijn, maar het wordt pas écht leuk als je weet waar het in deze sport om draait.
De ervaren professionals van de Haarlemmermeersche Golf Academie staan klaar om u golfles te geven en kunnen u alles vertellen over meer spelplezier en meer succesbeleving. Ze nemen de tijd om een lesprogramma voor u op te stellen dat perfect bij u past. U kunt bij ons terecht voor het halen van uw baanpermissie of een handicap, maar ook indien u uw handicap wilt verlagen kunt u individueel, door middel van cursussen of met workshops uw spelniveau verbeteren.

Individueel of in groepsverband

Bij de Haarlemmermeersche Golf Academie kunnen beginners en gevorderden zowel individueel als in groepsverband golflessen volgen. Er zijn cursussen die beginners opleiden tot het golfvaardigheidsbewijs en gevorderde spelers kunnen kiezen uit een diversiteit van themalessen, groepstrainingen en workshops.
Naast de diverse cursussen (golf in 9 stappen) en trainingsprogramma’s verzorgen de PGA Holland professionals privélessen voor beginners en gevorderden. Tijdens privé-lessen kan uw PGA Holland golfleraar uw swing in korte tijd effectief verbeteren.

Reserveren

Individuele golflessen kunt u telefonisch reserveren of u boekt zelf uw les in via het boekingssysteem met de knop 'golfles boeken'. Uitleg over de lesagenda en het registreren vindt u onder de knop 'informatie'.

De professionals geven les op maandag t/m vrijdag van 09.00-21.00 uur en in het weekend van 09.00-17.00 uur.

Golf is leuk!

Altijd al willen leren golfen? Wij zeggen: doen! Onderneem nu actie en krijg golflessen, kom naar hartenlust oefenen en ga echt golfen op de Bolstra-baan. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de golf academie

Op alle lessen en overige activiteiten is onderstaand lesreglement van toepassing:

  • Het volgen van golfles gebeurt op eigen risico. De professionals zijn niet aansprakelijk voor persoonlijke ongevallen, blessures, en eventueel daaruit voortvloeiende schade veroorzaakt tijdens de training van speler of speelster, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van leerlingen.
  • Afspraken afzeggen/verzetten uiterlijk 48 uur van tevoren (telefonisch 023-5589000 of per mail aan de betreffende pro). Gemiste afspraken worden helaas volledig in rekening gebracht.
  • Een lesuur bestaat uit 50 minuten les, een half lesuur bedraagt 25 minuten.
  • Slecht weer? Lessen gaan altijd door. Een gedeelte van de driving-range is overdekt en de oefenfaciliteiten zijn ’s avonds mooi verlicht. Indien de les toch niet door kan gaan [bijvoorbeeld door ziekte of extreme weersomstandigheden] nemen wij altijd vooraf per mail en/of telefonisch contact met u op;

Na het boeken van een golfles (via het systeem, telefonisch, per mail of op andere wijze) gaat u akkoord met het reglement en verplicht u zich tot betaling van het lesgeld. Dit akkoord is bindend. Betaling altijd voor aanvang van de lessen (per bank of contant tijdens de les).

Title of the document

Links