Hartelijk welkom…

...bij de Haarlemmermeersche Golfclub in Cruquius! Onze club ligt midden in het historische landschap van de Haarlemmermeer, tussen drie belangrijke ijkpunten van de Randstad, Haarlem, Schiphol en Hoofddorp, in.

Het gewonnen polderland, het industriële erfgoed van de gemalen die de Haarlemmermeer hebben drooggelegd en het Unesco Werelderfgoed van de Stelling van Amsterdam komen tezamen op onze golfbaan. Samen met de kwaliteit van de golfbaan en onze gastvrijheid zijn dit de ingrediënten voor een prachtige golf-ervaring!

De 27-holes wedstrijdbaan, met de lussen Cruquius, Leeghwater en Lynden, vernoemd naar de historische gemalen, is een uitdaging voor golfers van alle niveaus waarbij speelkwaliteit en uitdaging de pijlers van ons beleid zijn.

Naast de drie wedstrijdlussen beschikt de Haarlemmermeersche ook nog over een 9 holes par 3 Executive Course, de Bolstra, een grote driving range met 48 plekken, waarvan 32 overdekt en drie prachtige, verlichte, short game areas voor al uw korte spel training.LinksBaanstatus

Update 18-07-19 07:45
Leeghwater QA
Lynden QB
Cruquius QC
Bolstra Q
Pinpositie E
Driving range
Qualifying
Zomergreens
Zomertees
Trolleys
Handicarts
I
Vandaag beginnen we met onderhoud op de drivingrange rond 10 uur beginnen we op Lynden 2. Tijdens deze werkzaamheden zal de hole tijdelijk worden gesloten.
Excuses voor het ongemak.

Bewolkt
18 °C
Wind W - 3

Caddiemaster:
Winneke den Otter

Marshal: