ALV 28 juni

Op de website vindt u achter de ledeninlog de agenda plus bijlagen voor de ALV van 28 juni aanstaande.      
Lees verder
Gezellige Bolstra (par 3) wedstrijden!

Gezellige Bolstra (par 3) wedstrijden!

Elke donderdagvond, 9 holes voor leden EN vrije golfers, inclusief Bolstra-Special (dagschotel). Schrijf hier in!
Renovatie clubhuis

Renovatie clubhuis

De plannen voor het verbouwen van het clubhuis en de nieuwe loods krijgen langzaam maar zeker steeds meer vorm. De presentatie is via onderstaande button te vinden. Meer informatie
ZONder zorgen golfen

ZONder zorgen golfen

Bescherm u tegen de zonnestralen! In het toiletgebouwtje hangt een mooie zonnebrand-dispenser, 1x pompen is voldoende voor gezicht en armen.

 

 

Van harte welkom bij de Haarlemmermeersche Golfclub...

... in Cruquius! Onze golfclub ligt midden in het historische landschap van de Haarlemmermeer, tussen drie belangrijke ijkpunten van de Randstad, Haarlem, Schiphol en Hoofddorp, in.

Het gewonnen polderland, het industriële erfgoed van de gemalen die de Haarlemmermeer hebben drooggelegd en het Unesco Werelderfgoed van de Stelling van Amsterdam komen tezamen op onze golfbaan. Samen met de kwaliteit van de golfbaan en onze gastvrijheid zijn dit de ingrediënten voor een prachtige golf-ervaring!

De 27-holes wedstrijdbaan, met de lussen Cruquius, Leeghwater en Lynden, vernoemd naar de historische gemalen, is een uitdaging voor golfers van alle niveaus waarbij speelkwaliteit en uitdaging de pijlers van ons beleid zijn.

Naast de drie wedstrijdlussen beschikt de Haarlemmermeersche ook nog over een verlichte 9 holes par 3 Executive Course, de Bolstra, een grote driving range met 48 plekken, waarvan 32 overdekt en drie prachtige, verlichte, short game areas voor al uw korte spel training.LinksBaanstatus

Update 25-06-22 06:37
A: Leeghwater Q
B: Lynden Q
C: Cruquius Q
D: Bolstra Q
Pinpositie C
Driving range
Zomergreens
Zomertees
Trolleys
Handicarts

Zonnig
23 °C
Wind N - 2