Vereniging

De Haarlemmermeersche Golfclub is opgericht op 19 november 1986 en heeft anno 2022 1300 leden en ruim 80 jeugdleden. De club is eigenaar van de baan en alle bijbehorende faciliteiten.

In ruim 35 jaar is de HGC uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met een regionale uitstraling, een zeer actief verenigingsleven met veel betrokken vrijwilligers en veel golfers die deelnemen aan (fun-) wedstrijden, competities en kampioenschappen. Een vereniging met een solide verenigingsstructuur en een gezonde financiële basis.

Onze visie voor de club is helder: Een professionele, gezonde, evenwichtig samengestelde en sportieve golfclub, waar leden en sponsors thuis zijn en gasten zich meer dan welkom voelen.

De Haarlemmermeersche is meegegaan met de ontwikkelingen van de afgelopen jaren in de golfmarkt en biedt meerdere lidmaatschapsvormen.

Verder is de vereniging is lid van de ‘Club van 27’, een hospitality chain van golfbanen met 27 holes verspreid door het land, waarvan de leden tegen gereduceerd tarief op elkaars banen kunnen spelen.

Wilt u lid worden van de Haarlemmermeersche Golfclub? Klik hier voor alle informatie. Rijzen er toch vragen? Neem dan vooral contact op met ons secretariaat via 023 - 558 9001 of secretariaat@haarlemmermeerschegolfclub.nl

Wij maken graag kennis met u!