Rondenkaarten aanbieding

Wil je ook regelmatig kunnen golfen op een van de vier 9-holes banen van de Haarlemmermeersche Golfclub voor een aantrekkelijke prijs? Dan is deze kortingsactie echt iets voor jou!

Schaf nu een 10-Rondenkaart aan en de 1e 9-holes zijn gratis. De kaart geeft toegang tot alle drie de 9-holes wedstrijdbanen of maak de keuze voor de vernieuwde par-3 baan, waar je tot ‘s-avonds laat terecht kunt. 

Bepaal zelf of je 9 of 18 holes gaat spelen, kies je voor 18 holes dan worden er twee ronden afgestreept van je kaart. Ga je samen spelen, dan kan je de rondenkaart ook met meerdere personen gebruiken (maximaal 3, m.a.w. 1 flight). 

Leeghwater - Lynden - Cruquius
10 x 9-holes spelen op een van de wedstrijdbanen + 1 x gratis:
 € 295,00 

Bolstra
10 x 9-holes spelen op de Bolstra-baan + 1 x gratis: € 120,00

De rondenkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie en persoonsgebonden, maar door jou meegebrachte gasten (maximaal 3, m.a.w. 1 flight) kunnen op jouw rondenkaart meespelen. Uiteraard worden er dan meerdere ronden afgestreept.

Voorwaarden:

  • Reserveren kan 7 dagen van tevoren.
  • De kaart is onbeperkt en op alle dagen van de week geldig.
  • De kaart is uitsluitend geldig op de baan waarvoor is gereserveerd (keuze bestaat uit het boeken van Leeghwater, Lijnden, Cruquius of de par 3 Bolstra-baan).
  • De kaart is niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen of aanbiedingen.
  • De kaart is persoonsgebonden en heeft een geldigheidsduur van 12 maanden.