Het restaurant en terras weer open!

Heeft u de 19e hole ook zo gemist? Dan hebben wij heel goed nieuws voor u: sinds 1 juni jongstleden is ons restaurant weer open en mogen wij ook weer gasten op ons fraaie terras verwelkomen.
Zie verdere informatie.

Driving range en oefengreens zijn weer open!

De driving range en oefengreens zijn weer open! Het achterste gedeelte van de driving range is gereserveerd voor lessen en kan niet gebruikt worden om zelf te trainen. De lockerruimten worden na...
Lees verder
Onbeperkt introduceren

Onbeperkt introduceren

Neem familie, vrienden, buren en/of collega's mee om kennis te laten maken met ons fraaie golfcomplex. Leden kunnen onbeperkt introduceren tegen een gereduceerd tarief.

Meer informatie
Rondenkaarten

Rondenkaarten

Meerrondenkaarten voor de zonnige maanden. In de maanden juni, juli en augustus worden gastspelers extra aangemoedigd om meer bij ons te komen golfen.
Meer informatie
Zomeravond-aanbieding

Zomeravond-aanbieding

Voor degenen die aan het eind van de dag nog willen genieten van onze mooie baan, hebben wij een interessante zomeravond-aanbieding.

Meer informatie
Familie Golf

Familie Golf

Een combinatie van golfles en een ronde Bolstra voor het hele gezin. De les bestaat uit short game, long game en golfen op de par 3 Bolstra-baan, onder leiding van een HGAC-golfprofessional.

Meer informatie