Restaurant De Drie Gemalen

U bent van harte welkom!

In ons sfeervolle clubhuis wordt u gastvrij ontvangen door onze medewerkers. Een kopje koffie met een lekker stuk taart, een lunch, een hapje met een drankje, een dagschotel of een drie-gangen diner, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op de lunchkaart en op het krijtbord in ons restaurant vindt u een ruime keuze aan gerechten, die allemaal even smakelijk bereid worden.

In onze gezellige serre heeft u een mooi uitzicht op de Bolstra course die ’s avonds verlicht is, maar ook aan de andere tafels in ons restaurant is het goed toeven. En is het buiten koud en guur, dan kunt u bij ons opwarmen met een heerlijke kop soep, een beker warme chocomel of iets anders waar u zin in hebt.

Feesten en evenementen

Organiseert u een golfdag voor vrienden of (zakelijke) relaties of een mooi feest ter gelegenheid van een jubileum? Maak uw dag dan echt compleet met onze zeer ruime catering mogelijkheden voor grote of intieme evenementen. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor verjaardagsfeesten, jubilea, high tea, high wine, of gewoon voor een gezellige borrel met vrienden en vriendinnen.
Heeft u specifieke wensen voor uw gezelschap? Bij onze Restaurant Manager en zijn medewerkers kunt u terecht met al uw vragen.

De Drie Gemalen staat voor: een prettige service, een goede keuken en veel golfplezier!

Voor meer informatie en reserveringen:

Telefoon: 023-5589004 en evenementen@haarlemmermeerschegolfclub.nl


Links