Restaurant De Drie Gemalen

De 19e hole!

U bent van harte welkom! In ons sfeervolle clubhuis wordt u gastvrij ontvangen door onze medewerkers. Een kopje koffie met iets lekkers, een lunch, een hapje met een drankje, een dagschotel of een drie-gangen diner, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Onze menukaart biedt een ruime keuze en buiten de kaart om serveren wij nog een aantal 'dag- of weekspecials'.

Op ons zonovergoten terras vindt u heerlijke lounge sets en grote parasols. Het uitzicht over de golfbaan is magnifiek. Het is dé uitgelezen plaats om bij mooi weer na te genieten van een ontspannen golfronde. In de schaduw van de parasol, uitkijkend over de prachtige golfbaan met een flesje Prosecco binnen handbereik en genietend van heerlijke hapjes of gerechten komt vanzelf een vakantiegevoel bij u boven.

Feesten en evenementen

Organiseert u een golfdag voor vrienden of (zakelijke) relaties of een mooi feest ter gelegenheid van een jubileum? Maak uw dag dan echt compleet met onze zeer ruime catering mogelijkheden voor grote of intieme evenementen. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor verjaardagsfeesten, jubilea, high tea, high wine, of gewoon voor een gezellige borrel met vrienden en vriendinnen.
Heeft u specifieke wensen voor uw gezelschap? Bij onze Restaurant Manager en zijn medewerkers kunt u terecht met al uw vragen. De Drie Gemalen staat voor: een prettige service, een goede keuken en veel golfplezier!

 

Voor meer informatie en reserveringen:

Telefoon: 023-5589004 en evenementen@haarlemmermeerschegolfclub.nl

 

 


Links