Club van 27

De Haarlemmermeersche Golfclub is een samenwerkingsverband aangegaan met de 'Club van 27'. De andere 6  27-holes banen die deel uit maken van deze hospitality chain zijn:

De 18-holes greenfee bedraagt € 45,00 van maandag tot en met zondag. De 9-holes greenfee bedraagt € 25,00 van maandag tot en met zondag.

Starttijden kunnen maximaal twee weken van te voren telefonisch worden gereserveerd (023-5589000) en er geldt een maximum beschikbaarheid van twee starttijden per uur.
In principe is de samenwerkingsregeling gericht op individueel gebruik en dus niet van toepassing op groepen. Bij beschikbaarheid van ruimte kan hier in onderling overleg van worden afgeweken. Wij vragen begrip voor het feit dat het gebruik van deze regeling beschouwd moet worden als een voorrecht en niet als een recht.

Uiteraard kan een gezellige golfronde op de Haarlemmermeersche Golfclub worden afgesloten met een bezoek aan ons sfeervolle Restaurant De Drie Gemalen. Bij mooi weer is het aangenaam verpozen in de loungebanken op ons riante terras, met prachtig uitzicht over de golfbaan. Een lunch, een drankje en een hapje, een dagschotel of een mooi 3-gangen diner, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Informeer bij onze Caddiemaster naar de ‘Specials’.

Wij wensen de leden van de 'Club van 27' veel golfplezier op de Haarlemmermeersche Golfclub!