Handicarts & Buggies

De Haarlemmermeersche Golfclub heeft de beschikking over 12 handicarts. De handicarts hebben een nummer en deze is op de sleutel terug te vinden. Wij verzoeken u vriendelijk de handicart met het nummer te gebruiken, die u door de caddiemaster is toegewezen. De sleutels voor de handicart en de loods zijn verkrijgbaar bij de caddiemaster waar u tevens uw eigen bijdrage kunt voldoen.
Indien u een starttijd voor 08.00 uur heeft geboekt, dient u de dag van te voren nog even contact op te nemen met de caddiemaster om te vragen welk nummer handicart u is toegewezen en waar men de sleutel voor u zal ophangen.

Indien u de handicart na sluitingstijd van de caddiemaster weer terug brengt, dient u de sleutel in het restaurant af te geven.

Het is ten strengste verboden de sleutels mee naar huis te nemen.

De handicartgebruiker/ster haalt zelf de handicart uit de loods en plaatst hem na zijn ronde daar ook weer terug. De handicart dient direct weer aangesloten te worden op de stroomkabel om op te laden. De sleutels dienen zo snel mogelijk weer bij de receptie/caddiemaster te worden ingeleverd.

De gebruiker die de laatste handicart in de loods terugzet, is verantwoordelijk voor het afsluiten van de roldeur. Bij twijfel of men de laatste handicartgebruiker van de dag is, altijd de loods afsluiten.

Handicarts moeten leeg en schoon worden teruggezet. Beschadigingen of andere bijzonderheden moeten altijd worden gemeld.

Voor handicartgebruikers zonder gebruikerspas gelden dezelfde regels. Pashouders hebben bij het reserveren voorrang op gebruikers zonder pas.

Bij aanmelding dient men de gebruikerskaart te kunnen overleggen.

Bij natte weersomstandigheden kan het gebruik van handicarts beperkt worden.

Raadpleeg daarom eerst de website of informeer bij de caddiemaster.

De handicarts zijn voorzien van een GPS systeem dat er voor zorgt dat u niet meer op plaatsen in de baan kunt rijden die beschermd worden door het GPS systeem. Deze plaatsen zijn:

  • De voorgreen, de green en rondom de green
  • De tee
  • Plaatsen die ingezaaid zijn
  • Tussen bomen en struiken
  • Daar waar water op de baan staat.

Tarieven Stichting Handicart:

Gebruikerstarief per ronde    
1 minder valide met gebruikskaart   € 4,-
2 minder validen met gebruikerskaart samen 1 kar   € 8,-
1 valide + 1 minder valide samen 1 kar   € 12,-
     
Gebruikerstarief derden    
Validen per kar   € 25,-
Wedstrijd/evenementen   € 60,-

 

Genoemde prijzen zijn in Euro en incl. 21% BTW

Neem ook een kijkje op de website van Stichting Handicart, dan kunt u zich tevens registreren:
PDF Gedrag- en rijregels handicart