Driving range, oefengreens en Bolstra-baan 's avonds geopend!

Onze verlichte driving range, oefengreens en de par 3 Bolstra-baan zijn van maandag tot en met vrijdag tot 21.30 uur geopend. De driving range (contactloze betaling ballenautomaat) en oefengreens zijn gratis toegankelijk. Een starttijd reserveren voor de Bolstra-baan kan online, telefonisch of ter plekke bij de receptie. De Caddiemaster is op weekdagen tot 20.00 uur aanwezig.
Cashless

Cashless

Vanaf 1 februari gaan we over op cashless betalen bij de receptie en is het niet meer mogelijk om nog met contant geld af te rekenen. Dat geldt zowel voor betalingen bij de caddiemaster als bij het afrekenen van artikelen in de shop. Tot eind januari kunt u bij de balie nog contant betalen, maar alleen met gepast geld.

Take Away weer open!

Take Away weer open!

Onze Take Away shop, naast de buggyloods, is geopend van 10.00 - 17.00 uur.

Bestelformulier Take Away
Wijn & Spijs Proeverij Box

Wijn & Spijs Proeverij Box

Een feestelijke wijn en spijs beleving voor thuis, voor € 35 per persoon!
Te bestellen tot vrijdag 21 januari 15.00 uur.

Zie nieuwsbrief
Ballen prikken

Ballen prikken

Vrijwilligers gezocht om te helpen met ballen prikken op de driving range, aanstaande donderdag van 09.00 - 10.00 uur.  Daarna krijgt u een heerlijk kopje koffie met wat lekkers bij de Take Away corner! Doet u ook mee? Meld u aan via onderstaande button. Zie nieuwsbrief

Van harte welkom bij de Haarlemmermeersche Golfclub...

... in Cruquius! Onze golfclub ligt midden in het historische landschap van de Haarlemmermeer, tussen drie belangrijke ijkpunten van de Randstad, Haarlem, Schiphol en Hoofddorp, in.

Het gewonnen polderland, het industriële erfgoed van de gemalen die de Haarlemmermeer hebben drooggelegd en het Unesco Werelderfgoed van de Stelling van Amsterdam komen tezamen op onze golfbaan. Samen met de kwaliteit van de golfbaan en onze gastvrijheid zijn dit de ingrediënten voor een prachtige golf-ervaring!

De 27-holes wedstrijdbaan, met de lussen Cruquius, Leeghwater en Lynden, vernoemd naar de historische gemalen, is een uitdaging voor golfers van alle niveaus waarbij speelkwaliteit en uitdaging de pijlers van ons beleid zijn.

Naast de drie wedstrijdlussen beschikt de Haarlemmermeersche ook nog over een 9 holes par 3 Executive Course, de Bolstra, een grote driving range met 48 plekken, waarvan 32 overdekt en drie prachtige, verlichte, short game areas voor al uw korte spel training.LinksBaanstatus

Update 19-01-22 07:09
A: Leeghwater Q
B: Lynden Q
C: Cruquius Q
D: Bolstra Q
Pinpositie
Driving range
Zomergreens
Zomertees
Trolleys
Handicarts

Zonnig
5 °C
Wind Z - 3

Caddiemaster:

Marshal: