Doorzaaien fairways en greens bezanden.

Herfst werkzaamheden aan de greens en fairways. Vanaf dinsdag 12 tot en met 14 oktober worden de fairways doorgezaaid en de greens bezand en gedressed. Golfers kunnen er enig overlast van ondervinden. Excuses voor het ongemak.
** Herfst Deals **

** Herfst Deals **

Golfen, 9 of 18 Holes,
en daarna lekker borrelen en eten!
Bel de Caddiemaster voor reserveren: 023 – 558 9000.

Acties en Voorwaarden
MeerMARE najaar 2021

MeerMARE najaar 2021

Najaarseditie 2021 van de digitale MeerMARE. Wij wensen u veel lees-, kijk en luisterplezier en horen graag uw reacties. Bekijk hem hier!

Van harte welkom bij de Haarlemmermeersche Golfclub...

... in Cruquius! Onze golfclub ligt midden in het historische landschap van de Haarlemmermeer, tussen drie belangrijke ijkpunten van de Randstad, Haarlem, Schiphol en Hoofddorp, in.

Het gewonnen polderland, het industriële erfgoed van de gemalen die de Haarlemmermeer hebben drooggelegd en het Unesco Werelderfgoed van de Stelling van Amsterdam komen tezamen op onze golfbaan. Samen met de kwaliteit van de golfbaan en onze gastvrijheid zijn dit de ingrediënten voor een prachtige golf-ervaring!

De 27-holes wedstrijdbaan, met de lussen Cruquius, Leeghwater en Lynden, vernoemd naar de historische gemalen, is een uitdaging voor golfers van alle niveaus waarbij speelkwaliteit en uitdaging de pijlers van ons beleid zijn.

Naast de drie wedstrijdlussen beschikt de Haarlemmermeersche ook nog over een 9 holes par 3 Executive Course, de Bolstra, een grote driving range met 48 plekken, waarvan 32 overdekt en drie prachtige, verlichte, short game areas voor al uw korte spel training.LinksBaanstatus

Update 16-10-21 08:02
A: Cruquius Q
B: Lynden Q
C: Leeghwater Q
D: Bolstra Q
Pinpositie E
Driving range
Zomergreens
Zomertees
Trolleys
Handicarts

Half bewolkt
15 °C
Wind NW - 4

Caddiemaster:

Marshal: