Grote driving range-ballen prikactie

Voordat de nieuwe driving range ballen in gebruik worden genomen, zal op donderdag 24 oktober  a.s. van 08.00 tot 09.00 de ‘grote driving range-ballen prikactie’ plaatsvinden. Wie o ...
Lees verder

Hartelijk welkom…

...bij de Haarlemmermeersche Golfclub in Cruquius! Onze club ligt midden in het historische landschap van de Haarlemmermeer, tussen drie belangrijke ijkpunten van de Randstad, Haarlem, Schiphol en Hoofddorp, in.

Het gewonnen polderland, het industriële erfgoed van de gemalen die de Haarlemmermeer hebben drooggelegd en het Unesco Werelderfgoed van de Stelling van Amsterdam komen tezamen op onze golfbaan. Samen met de kwaliteit van de golfbaan en onze gastvrijheid zijn dit de ingrediënten voor een prachtige golf-ervaring!

De 27-holes wedstrijdbaan, met de lussen Cruquius, Leeghwater en Lynden, vernoemd naar de historische gemalen, is een uitdaging voor golfers van alle niveaus waarbij speelkwaliteit en uitdaging de pijlers van ons beleid zijn.

Naast de drie wedstrijdlussen beschikt de Haarlemmermeersche ook nog over een 9 holes par 3 Executive Course, de Bolstra, een grote driving range met 48 plekken, waarvan 32 overdekt en drie prachtige, verlichte, short game areas voor al uw korte spel training.LinksBaanstatus

Update 24-10-19 06:26
Leeghwater QC
Lynden QB
Cruquius QA
Bolstra Q
Pinpositie B
Driving range
Qualifying
Zomergreens
Zomertees
Trolleys
Handicarts
Handicarts alleen toegestaan op de paden van de Cruquius
Lichte regen
15 °C
Wind ZZW - 3

Caddiemaster:

Marshal: