Welkom bij de NGF Competitie 2023

Competitie golf heeft een rijke historie op de Haarlemmermeersche Golfclub. De TeCo werkt met en voor een enorm leuke groep enthousiaste competitiespelers en wij hopen dat deze groep groter en groter wordt in de aankomende jaren.

Op onze webpagina’s vind je alle informatie over het spelen in competitieverband; de indeling in teams, de wedstrijddagen, regels van de NGF. Daarbij streven we naar een heldere en open communicatie met spelers, professionals, NGF en de externe competitieteams.

Er zijn verschillende dagen en wedstrijdmogelijkheden om competitie te spelen. De TeCo zorgt ervoor dat je je tijdig kunt aanmelden voor de competitie op de dag waarop je graag wilt meedoen. We delen de teams in en bepalen wie Team Captain is. Over de competitieaangelegenheden communiceren we met de Team Captains en op deze pagina’s kun je alle afspraken terugvinden.

Lees vooral ook de rubriek ‘TeCo Newsflashes’ om op de hoogte te blijven van alle informatie over trainingen, voorspelen, oefenwedstrijden, etc. Verder verzamelen we zo veel mogelijk verhalen van de teams om tijdens de competitie een enthousiast beeld van het competitiegebeuren te geven. en zorgen voor heel wat gespreksstof op het terras.

Natuurlijk huldigen wij ieder jaar de teams die poulewinnaar, gepromoveerd of zelfs landskampioen zijn geworden. Nog meer activiteiten ontwikkelen met alle competitiespelers om een hechte band te houden, staat ieder jaar hoog op onze lijst.

De TeCo bestaat uit de volgende leden:

  • Voorzitter - Martijn ten Kate
  • Dames algemeen - Gerty van den Berg
  • Dames senioren - Maartje Boekestein
  • Heren algemeen - Sander Kooreman
  • Heren senioren - Tom Visser