Golfbaan

Hartelijk welkom bij de Haarlemmermeersche Golfclub! Onze club ligt midden in het historische landschap van de Haarlemmermeer, tussen drie belangrijke ijkpunten van de Randstad, Haarlem, Schiphol en Hoofddorp, in.

Het gewonnen polderland, het industriële erfgoed van de gemalen die de Haarlemmermeer hebben drooggelegd en het Unesco Werelderfgoed van de Stelling van Amsterdam komen tezamen op onze golfbaan. Samen met de kwaliteit van de golfbaan en onze gastvrijheid zijn dit de ingrediënten voor een prachtige golf-ervaring!

De 27-holes wedstrijdbaan, met de lussen Cruquius, Leeghwater en Lynden, vernoemd naar de historische gemalen, is een uitdaging voor golfers van alle niveaus waarbij speelkwaliteit en uitdaging de pijlers van ons beleid zijn.

Naast de drie wedstrijdlussen beschikt de Haarlemmermeersche ook over de zeer uitdagende, recent compleet opnieuw aangelegde en verlichte, 9 holes Par-3 Bolstra-baan, een grote verlichte driving range met 48 afslagplaatsen, waarvan 32 overdekt en drie prachtige, eveneens verlichte, short game areas voor al uw korte spel training.