Restaurant de Drie Gemalen

In ons sfeervolle clubhuis wordt u gastvrij ontvangen door onze medewerkers. Een kopje koffie met iets lekkers, een lunch, een hapje met een drankje, een dagschotel of een driegangen diner, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Onze menukaart biedt een ruime keuze en buiten de kaart om serveren wij nog een aantal 'dag- of weekspecials'.
Op het terras vindt u heerlijke lounge sets en grote parasols. Het uitzicht over de golfbaan is magnifiek. Het is dé uitgelezen plaats om bij mooi weer na te genieten van een ontspannen golfronde. In de schaduw van de parasol, uitkijkend over de prachtige golfbaan met een flesje Prosecco binnen handbereik en genietend van heerlijke hapjes of gerechten komt vanzelf een vakantiegevoel bij u boven.
Onze keukenbrigade kan ook vegetarische of zoutarme maaltijden en dieetmenu’s bereiden. Heeft u specifieke wensen voor uw gezelschap? Bij onze Restaurant Manager en zijn medewerkers kunt u terecht voor al uw vragen.
De Drie Gemalen staat voor: een prettige service, een goede keuken en veel golfplezier!

Voor meer informatie en reserveringen:

Telefoon: 023-5589004

Menukaart & Specials

Zowel voor als na uw golfronde staan de medewerkers van Restaurant De Drie Gemalen voor u klaar!

U bent 7 dagen in de week meer dan van harte welkom voor een drankje, hapje, lunch of diner!

De Drie Gemalen, is een werkmaatschappij van de Haarlemmermeersche Golfclub. Kamer van Koophandel te Amsterdam, nummer 34.079 772


Links