Qualifying 9-h clubwedstrijd: terug van weggeweest!

Datum : 06-03-2024

Op veler verzoek is, na een jaar van afwezigheid, de 9 holes Qualifying wedstrijd terug van weggeweest. Deze sportieve competitie vindt in de zomer iedere dinsdagavond plaats van 7 mei t/m de slotwedstrijd op 27 augustus.

  • Speel mee! met een afwisselende en sportieve 9-h Q clubwedstrijd ná je werk!
  • Speel mee! als je gewoon wat minder tijd hebt om 18h te spelen
  • Speel mee! als 18 holes lastig is, maar 9-h fysiek wel bereikbaar voor je is

1001 redenen om mee te spelen deze zomer! De starttijden zijn dusdanig gepland dat je, na je werk of na andere bezigheden, tóch mee kunt spelen met een qualifying clubwedstrijd.

En dat is nog niet alles.

Luswisseling: alle 3 de lussen worden gespeeld

Uniek voor deze 9-h clubwedstrijd: iedere week wordt een andere lus gespeeld. De LE/LY en Cru zijn gelijkwaardig verdeeld over de wedstrijddagen.  

De wedstrijd, wedstrijdtafel & klassement

De wedstrijden starten om 17.30 uur. De wedstrijdleiders komen (voornamelijk) uit hun werk. Zij trachten uiterlijk 17.00 uur de wedstrijdtafel in het clubhuis te openen. Na afloop van de wedstrijd volgt er een korte prijsuitreiking. Blijf je eten na de wedstrijd? Dan maak je van tevoren je menukeuze kenbaar op de intekenlijst bij de wedstrijdtafel.

Inschrijven, inschrijfgeld & startlijst

Inschrijving vindt plaats via de website & app, en staat reeds open voor de komende weken. De inschrijving voor de betreffende week sluit op donderdag om 18.00 uur. Elke vrijdag wordt de startlijst bekendgemaakt op de site en in de app. Deelname bedraagt € 3,00 p.p.

De DIZAC kijkt ernaar uit om voor vele spelers een prachtige, sportieve, levendige en gezellige competitie te organiseren op onze mooie banen. 

Wij kijken ernaar uit en wij hopen jou te zien bij de Dinsdag Zomeravond Wedstrijden!   

Met sportieve groet,

DIZAC commissie

Ansel, Jaco & Wendy, Jacob & Petra, Jeroen, Martin & Mirjam, Remi & Sandra  



Terug naar het overzicht