Vriendinnendag 2018

Datum : 11-07-2018

Na al die warme dagen was een beetje verkoeling wel fijn. De regen bleek geen spelbreker. Iedereen was goed gemutst, de stemming zat er al vroeg in. Om half 12 ging de sirene en werd er met 124 dames  een  greensome wedstrijd  gestart.  In de loop van de middag werd het droger en uiteindelijk kwam de zon tevoorschijn en kon er geborreld worden op het terras.

In het restaurant waren de tafels gedekt  en kon per flight een plekje worden gezocht. Na het welkomstwoordje  van Marjon, onze voorzitster,  kon met de prijsuitreiking worden begonnen. Dit jaar hadden we gekozen voor prijzen, die je kon ”opeten” . Fantastische  pakketten met Italiaanse producten. De eerste prijs was voor Pam van Viegen met vriendin. De tweede prijs voor Joke Greve met vriendin, de derde prijs voor Carla Beenders met vriendin.  De overige winnaressen : Simone Heinz met haar moeder, Carla van Berkel , Marjon Ingwersen en Ineke v.d. Dries met hun vriendinnen.

Tot ieders vermaak  nog een loterij gesponsord door Lia Boots (bloemen) en Elly van Leeuwen (golfgreeny’s ), waarvoor onze dank.

Inmiddels werd het voorgerecht uitgeserveerd, een smaakvolle verrassing.  De keukenbrigade zorgde voor een interne BBQ, met voor elk wat wils. Heerlijk, een compliment  is hier op zijn plaats.

Hans Vlietman heeft alle winnaressen op de gevoelige plaat vastgelegd, men had geen bezwaar. Hans bedankt.

Dank aan alle medewerkers, wij kijken terug op een heel geslaagde vriendinnendag. Klik op de link voor de foto's: https://www.hgcgolf.nl/vereniging/fotogalerij/item/7/vriendinnendag-2018

Namens de Daco, Ilona Pessel



Terug naar het overzicht