WeCo newsflash augustus 2021

Datum : 15-07-2021

WeCo wedstrijden tot eind augustus

We hopen zo dat de Corona cijfers de goede kant op gaan en de horeca gewoon open mag blijven. Gezellig op het terras of in het clubhuis met elkaar genieten van een drankje en een heerlijke maaltijd. Mochten de maatregelen toch aangescherpt worden dan kunnen met name de grote wedstrijden geannuleerd moeten worden. Schrijf gewoon in, dan zien we tegen die tijd wel.

Voor de wedstrijden van 23, 25 en 31 juli zijn nog wat plaatsen vrij dus schrijf last minute in voor deze wedstrijden.  

Schrijf je in voor onderstaande WeCo wedstrijden:

1 augustus: Q Stableford wedstrijd

Aanvang 11.00 uur

Heren spelen van geel; Dames van rood.

8 augustus: WeCo PinHigh Q wedstrijd

Aanvang 11.30 uur

Strokeplay tot hcp 16.0

Stableford vanaf hcp. 16.1

Nu reizen naar het buitenland steeds lastiger lijkt te worden zetten we een PinHigh bestemming in Nederland in het zonnetje; zoals zij zelf zeggen “wegdromen in het Zuid-Afrika van de Veluwe”. Wie wil dat niet ?

14 augustus: THE BATTLE OF THE SEXES

Aanvang 11.00 uur

DE leukste wedstrijd van het jaar, waarbij de dames tegen de heren strijden in een Foursome wedstrijd (2 dames tegen 2 heren) Schrijf in! De captain van de dames en de captain van de heren zullen jullie uiteraard benaderen voor de tactiek van dit jaar. Er kan maar één winnaar zijn: Of de Dames die in 2018 wonnen of de Heren die in 2019 wonnen.

15 augustus: Nieuwe leden wedstrijd

Aanvang 13.00 uur

Alle leden die in 2020 en 2021 lid zijn geworden kunnen inschrijven voor deze 9 holes wedstrijd. Een aantal WeCo leden en leden van de Kennismakingscommissie zullen aanwezig zijn en kunnen jullie eventuele vragen over de HGC beantwoorden.

21 augustus: Mixed Foursome wedstrijd

Aanvang 08.00 uur   

Derde van vier Mixed Foursome wedstrijden die meetellen voor het klassement. Laatste wedstrijd is op 9 oktober. Schrijf in als team (dame en heer).

28 augustus: Strokeplay Kampioenschap Senioren

Aanvang 8.00 uur

Alleen inschrijven als je ook 29 augustus en 5 september aanwezig kunt zijn! (Het Kampioenschap Algemeen start op 4 september) Voor het Strokeplay wedstrijdreglement (Senioren en Algemeen) klik hier

LUSTRUMWEEK:

Ook voor de lustrumwedstrijden van 11 t/m 17 september kan al ingeschreven worden. Entreekaarten voor het Lustrumfeest op 18 september kunnen bij de Caddymaster gekocht worden, alsmede de loten.  

Met sportieve groet,

Wedstrijd Commissie



Terug naar het overzicht