Bolstra donderdagavondwedstrijd bevalt goed

Datum : 31-01-2020

Wedstrijdleiders Ans & Camiel zijn trots op de 28 deelnemers van de donderdagavondwedstrijd op 30 januari.

Onder de deelnemers waren ook een paar recidivisten van vorige week, blijkbaar was het ze goed bevallen. Ondanks de aanhoudende motregen en wind kwam iedereen opdagen en heeft iedereen de wedstrijd uitgespeeld. Na een heerlijke macaroni schotel met een tomaten/komkommer salade ging de wedstrijd om 19.00 van start. Binnen 1,5 uur kwamen de scores binnen en konden de kaarten onder het genot van een drankje worden uitgerekend. De Drie Gemalen bood vanwege het weer bitterballen en borrelnootjes aan en om 21.15 waren de winnaars bekend.

Winnaar werd "vrije golfer" Jacob Beumer handicap 39 (spelend van hcp 36) haalde 18 punten zoals ook Wil van Beusekom (hcp 12,2). Jacob won vanwege zijn betere score op de laatste 6 holes, Wil werd dus 2e en Colette van Orden (hcp 7,2) werd 3e met 16 punten.

De flight van Colette van Orden, Wil van Beusekom, Frances Derschow en Linda Wijnman won de teamprijs met 47 punten als som van de 3 beste scores. Omdat Jacob en Wil al een prijs kregen ging de prijs voor de beste “vrije golfer” naar Patrick Hoek (hcp. 31,2) met 13 punten.
Weer een gezellige avond op de Haarlemmermeersche, de eerste toezeggingen voor volgende week kwamen al direct.



Terug naar het overzicht