Bolstra baan

Datum : 04-10-2018

 

Het plan was om de nieuwe Bolstra baan medio oktober te openen. Helaas moet onze planning worden aangepast. Het zag er lange tijd goed uit, maar het gras blijkt toch meer schade van de lange hete, droge zomer te hebben opgelopen dan gedacht. Hoe graag we het ook zouden willen, de baan is te kwetsbaar en er nog niet aan toe om binnen nu en 2 à 3 weken intensief gebruikt te gaan worden. Dit zal de baan meer kwaad dan goed doen. Ook zal niet kunnen worden voldaan aan de verwachtingen van onze leden en gasten.

Besloten is daarom om de openingsdatum en –festiviteiten vooralsnog op te schorten. Het weer en de (nacht)temperatuur zijn de komende weken bepalend voor de groei en het herstel. Alle geplande werkzaamheden gaan gewoon door. Zo worden momenteel de bunkers ‘geshaped’ en zijn de palen voor de verlichting geleverd. Deze zullen binnen nu en twee weken worden geplaatst, ijs en weder dienende.

Onze teleurstelling over deze tegenslag is groot, maar beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Zodra we groen licht krijgen van de experts en een openingsdatum kunnen bepalen zullen wij onze leden gasten hierover graag nader informeren.

 



Terug naar het overzicht