Lily en Noud Weijers winnen Mixed Invitational

Datum : 16-08-2018

Op zondag 12 augustus 2018 werd de jaarlijkse Mixed Invitational gespeeld.

De spelvorm was greensome stableford voor een team van 2 personen bestaande, zoals de naam van de wedstrijd al zegt, een man en een vrouw. Onze leden konden voor deze wedstrijd een familielid of vriend/vriendin, liefst geen lid van de HGC, uitnodigen. Het was een prachtige zonnige dag en door wat regenbuien de dagen ervoor lag de baan er gelukkig goed bij. Dit alles heeft er toe bijgedragen dat iedereen weer op tijd terug was op het terras voor een heerlijk drankje.

De prijswinnaars waren Lily en Noud Weijers met 38 stablefordpunten. Tweede werden Caroline van Bruggen en Fred Loonen met 37 stablefordpunten en derde waren met ook 37 punten, maar met iets minder punten op de laatste 9 holes,  Francis Bakker en Bert van Vliet.

De Neary´s waren op Leeghwater 3 voor Willy Groeneveld en op Lynden 8 voor Arianne Lansdorp. Kers op de taart was het Fruits de Mer buffet. Dit was weer een waar feestje. Fantastisch veel mooie en vooral super heerlijke visgerechten. Alle deelnemers bleven eten en hebben op het terras genoten van al dit lekkers. Door het warme weer bleef het nog heel lang gezellig op het terras. Speciale dank gaat uit naar onze keukenbrigade en alle personeelsleden van ons restaurant. Jullie waren geweldig !  

Namens de Weco, Bonita van Rummelen



Terug naar het overzicht