Bolstra-baan weer open!

Datum : 01-05-2019

De Bolstra-baan is weer open! En wat zijn wij trots op deze compleet vernieuwde par 3 baan. De afgelopen weken heeft de baan goed gedaan. Hij ligt er werkelijk prachtig bij.


Wat eveneens nieuw is, is dat ook voor de Bolstra starttijden kunnen worden gereserveerd. Dit kan net zoals bij de wedstrijdbanen, 14 dagen van te voren voor leden en 7 dagen van te voren voor gastspelers. Online, telefonisch, aan de balie of via de Telezuil in de hal. Daarnaast blijft het ook nog mogelijk om op de dag zelf te starten zonder reservering, er is vaak nog wel ruimte. Check echter om teleurstelling te voorkomen dan vooraf wel even de speelmogelijkheden.

Ook de routing is nieuw. Hole 1 start naast de driving range en de weg daarnaar toe loopt langs de kunstgras putting green.

De starttijden zijn vooralsnog om de 8 minuten, de green moet immers leeg zijn voordat een volgende flight kan starten. We moeten ervaren hoe dit in de praktijk gaat werken. Misschien kan het korter, misschien moet het langer. Zodra we weten wat de gemiddelde duur van een ronde is, worden ook combinaties met 9-holes rondes op de wedstrijdbanen mogelijk.

Zie hieronder de nieuwe scorekaart en handicaptabellen voor de Bolstra:

Scorekaart nieuwe Bolstra
Tabel Bolstra 2019

Terug naar het overzicht