Een zoete 5e editie van BC Zomercompetitie 2022

Datum : 16-08-2022

Ondanks de vakantieperiode verschenen er op dinsdag 9 augustus jl. toch nog 52 enthousiaste deelnemers op de teebox. Het was prachtig weer en de condities waren prima om goed te kunnen scoren. Vreemd genoeg viel dat een klein beetje tegen. De winnaar van de dag had ‘slechts’ 32 stablefordpunten. Dit is natuurlijk helemaal niet slecht, maar eerdere edities kenden winnaars met 35 tot 40 punten.


Ad Wijnhout/AW Groep had een wel heel speciale gast uitgenodigd: Frits van Noppen van Chocolade atelier Van Nopen. En AW Groep en Chocolade atelier Van Nopen stelden de prijzen beschikbaar. Heel bijzondere prijzen!


De Neary-winnaars Frans Hillen & Jan van der Zwet/De Praktijk en de nog aanwezige winnaars van de dag, te weten nr. 1 Paul Koote/Meyson, nr. 2 Jeanne Haket/Oranje Leeuw en nr. 3 Ed van de Berg/Monto Vastgoed, ontvingen een speciaal door Frits ontworpen golftablet van chocolade. En de fraaie, maar vooral lekkere, poedelprijs ging naar Tom Krouwels/Horsman & Co.
Er was geen Longest Drive uitgezet, maar Frits had hiervoor wel een ‘prijsje’ meegenomen: een ruim 3 kg wegende plak chocolade van 1,5 meter. Deze fantastische prijs werd onder de aanwezige dinergasten verloot. En Herman Gieling/Heineken was de gelukkige. Wederom, want hij bleek deze heerlijk ludieke prijs al eens eerder gewonnen te hebben. Een hamer en beitel was meegeleverd, zodat Herman de enorme plak in stukken kon hakken en eerlijk verdelen.


Frits van Noppen maakt exclusieve relatiegeschenken van chocolade van topkwaliteit. Ook organiseert hij chocolade workshops. Neem even een kijkje op zijn website: https://chocoladeateliervannoppen.nl/

 
En dan het klassement. Cosmo Plaza, met team Sten Buytenhek/Ansel Beumer, deed voor het eerst mee en sloeg meteen toe. Met een gemiddelde score van 31, waren de mannen goed voor 9 punten.
De klassementspunten gingen naar:
1 punt: Wijs & Van Oostveen
2 punten: SignPlan
3 punten: De Hypotheker
4 punten: Oranje Leeuw Personeelsvereniging
5 punten: MacKenzie Real Estate
7 punten: Meyson
9 punten: Cosmo Plaza

De strijd is na deze 5e wedstrijd nog niet beslist, maar de spoeling wordt wel iets dunner. In theorie maken nog maar 9 BC-leden kans op het winnen van Business Club Zomercompetitie 2022.
Bovenaan, met 18 punten, staat nog steeds JdB Groep. Gevolgd door MacKenzie Real Estate met 14 punten. Monto Vastgoed en Horsman & Co hebben beide 13 punten, Oranje Leeuw heeft er 11 en SignPlan 10. Hekkensluiters van de kanshebbers zijn 10TY Creative, Heineken en Cosmo Plaza, die alle drie 9 punten hebben. De laatste behaalde score is bepalend bij een gelijke eindstand. Kortom, het belooft een spannende eindspurt te worden. Zie voor het complete klassement:https://www.hgcgolf.nl/cms/files/Augustus%20Klassement%20BC%20Zomercompetitie%202022.pdf

Blok dinsdag 13 september z.s.m. af in de agenda. Dan vindt de finale van de Business Club Competitie 2022 plaats en daar gaan we weer een fantastische golfdag van maken. Een Grote Verwendag, met alles erop en eraan. De uitnodiging met details volgt spoedig.Terug naar het overzicht