Spaarne Gasthuis medewerkers te gast op de HGC!

Datum : 21-09-2020

Afgelopen zaterdag en zondag vonden de eerste twee Spaarne Gasthuis Golfdagen plaats.

Mede dankzij de gulle donaties van onze leden en Business Club members, hebben wij afgelopen weekend ca. 65 SGH-zorgverleners een leuke golfdag mogen bezorgen.

De gasten werden ontvangen in het restaurant met een kopje koffie of thee en een feestelijke petitfour. Daarnaast kregen zij een rijkelijk gevuld lunchtasje met ‘golfgoodies’ uitgereikt, voor in de ‘baan’.

Na een warm welkom door Carla Kieft, die namens bestuur, management, leden en medewerkers het woord deed, werden zij bedankt voor hun inzet nu in de toekomst en werd het programma van de dag toegelicht. Eerst werd een clinic bijgewoond, verzorgd door onze golfprofessionals, waarna de deelnemers in groepjes van 4, onder begeleiding van een vrijwilliger (clublid), een aantal holes op de par 3 Bolstra baan speelden.

Na afloop werd uitgebreid nagepraat op ons zonovergoten terras, onder het genot van een drankje en hapje. Uiteraard hoorde daar ook een ‘prijsuitreiking’ bij voor de geboekte resultaten op de Bolstra-baan.

Het was fantastisch om deze zorgverleners een zorgvrije dag te mogen bezorgen, alleen maar blije gezichten, die nu lichtelijk besmet zijn met het ‘golfvirus’. Wij gaan er vast en zeker een aantal terugzien op ons golfcomplex.

 

 

 

 Terug naar het overzicht