10TY Creative prologeert titel Business Club Zomer Competitie

Datum : 11-09-2020

Afgelopen dinsdag, 8 september, vond de Finale van de Zomer Business Club Competitie 2020 plaats. Een iets andere competitie dan andere jaren, want de eerste twee wedstrijden konden in verband met het coronavirus niet doorgaan. De wedstrijden die wel konden worden gespeeld, waren echter een succes. Met grote opkomsten, enthousiaste deelnemers en mooie partijen.

De finaledag was de kers op taart. Ideaal golfweer, een volle startlijst en een leuke teamwedstrijd. Een 4-ball scramble. Gezelligheid stond voorop, maar het ging ook nog wel ergens om. De scores telden namelijk mee voor het klassement. De teams bestonden uit 2 bedrijfsleden-koppels en de behaalde punten telden volledig voor beide koppels.

 

 

De deelnemers werden ontvangen met een kopje koffie of thee en heerlijke gebakjes, van Patisserie Vermeer uit Lisse. Na het welkomstwoord van de voorzitter van onze Business Club Commissie, Jan van Vliet, werden de calorieën echter direct weer verbrand. Olga Commandeur, die aan de wedstrijd meedeed, bracht alle deelnemers in beweging met een goede warming-up. Voor het clubhuis op de fairway van Lynden 9, met opzwepende muziek. Een perfecte start van een mooie golfdag.

 

 

Met een vrolijk oranje HGC-rugtasje, gevuld met diverse versnaperingen, vertrokken de deelnemers naar de holes, waar om 13.00 uur het startsein werd gegeven. Na een uurtje of 2 vulde de baan zich met een heerlijke BBQ-geur, naast de afslagplaats van Leeghwater 4 stond kok Robert Hartman sateetjes te grillen en nasi te bakken. De 'Oosterse hap' vond gretig aftrek.

 

 

 

 

Na afloop kon ook nog worden geborreld op het terras en rond 19.00 uur ging het gezelschap aan tafel. Verder uit elkaar dan gebruikelijk, maar dit mocht de pret niet drukken. Het thema Oosters werd voortgezet, waarmee de keukenbrigade de gasten wisten te verrassen.

 

Jan van Vliet stond nog even stil bij de terugkeer van 2 Business Clubleden van het eerste uur: Dura Vermeer en de Meerlanden. En ook nieuwkomer Fluor werd hartelijk welkom geheten. Vervolgens werd de voltallige keuken- en restaurantbrigade naar voren geroepen. Een luid applaus, voor het heerlijke eten en de buitengewoon gastvrije bediening, klonk door het restaurant.

 

En toen kwam dan eindelijk het grote moment, de prijsuitreiking. Er was erg goed gescoord, twee teams behaalden maar liefst een netto score van 57 slagen.

 

De dagprijzen gingen naar:

 

1e prijs met 57 netto: Team MacKenzie Real Estate/JdB Groep, o.l.v. teamcaptain Martijn MacKenzie

 

2e prijs met 57 netto: Team Van Bruggen Beheer/Atelier aan de Drecht, o.l.v. teamcaptain Caroline van Bruggen

 

3e prijs met 58 netto: Team Mijn Bespaarspecialist/Dura Vermeer, o.l.v. teamcaptain Rick Tol

 

En dit betekende dat de koploper, die een bijna niet te kloppen voorsprong had, niet ingehaald was. Vader (John) en zoon (Stephan) Tenty hadden alle wedstrijden goed gespeeld en prolongeerden hiermee de titel.

 

Eind Klassement Business Club Zomer Competitie 2020

 

1e plaats: 10TY Creative, met 26 punten

2e plaats: MacKenzie Real Estate, met 19 punten

3e plaats: De Praktijk, met 18 punt

 

 

Stephan kon, in verband met een verkoudheid, helaas niet aanwezig zijn, maar zijn trotse vader John mocht de Business Club Bokaal en bijbehorende prijzen in ontvangst nemen.

 

Alle prijswinnaars: nogmaals van harte gefeliciteerd! Zie voor het volledige klassement: Eind Klassement BC Zomercompetitie 2020.

 

 

Van links naar recht: Jan van der Zwet (De Praktijk), John Tenty (10TY Creative) en Martijn MacKenzie (MacKenzie Real Estate)

 

De Zomercompetitie zit er helaas op, maar op dinsdag 13 oktober gaan we weer van start met de Business Club Wintercompetitie. Hopelijk laat de winter nog even op zich wachten en worden we verblijd met een Indian Summer.

 Terug naar het overzicht