Jeugdlidmaatschap

Jeugdleden zijn leden die bij aanvang van het verenigingsjaar (1 januari) de leeftijd van 18 jaar nog niet hebben bereikt en in het bezit zijn van het Golf Vaardigheidsbewijs (GVB).

Doelstelling

Ongeacht het vaardigheidsniveau moet ieder jeugdlid plezier aan het golfspel beleven op de Haarlemmermeersche Golfclub en de techniek doorontwikkelen zodat kan worden doorgegroeid naar een normaal lidmaatschap. Daarnaast willen we voor de meer getalenteerde spelers (clubselecties) een platform creëren waarbij alle facetten die nodig zijn om uit te groeien tot topspelers worden gefaciliteerd.

De Jeugdcommissie en het Bestuur zullen alles in het werk stellen deze doelstelling te realiseren.

Activiteiten

Gedurende het gehele jaar worden jeugdtrainingen georganiseerd.

Wat wedstrijden betreft: Naast deelname aan de NGF-competitie voor een aantal teams organiseert de JECO van april t/m oktober elke maand een maandbeker-wedstrijd. Daarnaast hebben wij van mei t/m augustus op vrijdag de jeugd-inloopmiddag op de Cruquius Course en worden er nog diverse fun-wedstrijden gehouden.
Verder wordt er nog het Jeugd Matchplaykampioenschap (jongens en meisjes samen) in mei en de Jeugd Strokeplaykampioenschappen (jongens/meisjes apart) georganiseerd; de laatste als onderdeel van het Club Strokeplaykampioenschap.

Deelname aan de trainingen is voor jeugdleden verplicht.

Jaarlijks wordt een jeugd-dag georganiseerd, waarbij een groot aantal jeugdleden deelneemt aan een geheel verzorgde golfdag op een aantrekkelijke andere golfbaan in Nederland.

Lidmaatschapskosten 2022

Jeugdlid t/m 18 jaar                  €   220,00

 jeugd inschrijfformulier