Introduceren (voor leden)

Ben je trots op onze golfbaan en wil je deze ervaring graag met je familie, vrienden, buren en/of collega's delen? Dan is onze introducé-actie bijzonder aantrekkelijk!

Als lid van de Haarlemmermeersche Golfclub kun je iedereen tegen een gereduceerd tarief kennis laten maken met onze golfbanen. In 2020 is het mogelijk om onbeperkt gasten te introduceren. En als klap op de vuurpijl ontvangt vanaf 1 juni aanstaande jouw introducé ook nog eens eenmalig een voucher om nog een keer te komen spelen tegen het introductietarief. Is jouw introducé daarna echt enthousiast geworden over de Haarlemmermeersche, dan is de stap naar een volledig lidmaatschap een logisch vervolg.

Hoe leuk is het om gasten mee te kunnen nemen naar een clubwedstrijd, waar jij ook aan deelneemt?! Samen het spelletje beoefenen en deel kunnen nemen aan fun- en wedstrijdactiviteiten, is de toegevoegde waarde van het clublidmaatschap.

Introducé 18 of 9 holes (dal- of piekperiode):

Leden kunnen onbeperkt introduceren tot 31 december 2020.

  • 18 holes – introductietarief        € 35,00
  • 9 holes - introductietarief           € 22,50

 De introducé ontvangt vanaf 1 juni 2020  één voucher (eenmalig en op naam) om te spelen tegen het introductietarief. Deze voucher is 2 maanden geldig. De vouchers gelden voor hetzelfde aantal holes als waarvoor men is geïntroduceerd, 9 of 18 holes.

Introducé Bolstra:

Leden kunnen onbeperkt introduceren tot 31 december 2020.

  • 9 holes - introductietarief           € 10,00

 De introducé ontvangt vanaf 1 juni 2020 één voucher (eenmalig en op naam) om te spelen tegen het introductietarief. Deze voucher is 2 maanden geldig.

Leden kunnen een starttijd met introducé(s) 14 dagen van te voren reserveren op de website of bij de caddiemaster.

Voorwaarden:

  • Het aantal keer introduceren van niet-leden tegen gereduceerd tarief is in 2020 ongelimiteerd.
  • Niet-leden mogen maximaal 6 maal per jaar als introducé op onze baan spelen.
  • Introducés zijn welkom bij een aantal (non-)qualifying- en gezelligheidswedstrijden van de vereniging. In overleg met de Wedstrijd-commissie wordt bepaald om welke wedstrijden het gaat.
  •   Introducés kunnen op onze baan golfen indien zij in het bezit zijn van een geldig digitale NGF-kaart met tenminste een GVB / Clubhandicap 54 (digitale NGF-kaart).
  • Het introducerende lid dient op de door hem/haar gereserveerde tijd met de introducés mee te spelen.
  • Bij het introduceren geldt een maximum van 3 introducés per dag.