Sven Kitseroo

Van jongs af aan ben ik al bezig met sport, waarvan in mijn jeugd voetbal de belangrijkste sport was. Het was dan ook een logische keus dat ik uiteindelijk naar het CIOS ging. In deze periode heb ik veel gewerkt als jeugdvoetbaltrainer bij diverse clubs en bij de KNVB als instructeur voor jeugdevenementen. Ook mijn dienstplicht stond in het teken van sport waar ik sportinstructeur was.

Na het CIOS maakte ik kennis met de golfsport en toen was ik verkocht! Na een aantal jaar hard trainen ben ik aangenomen op de Hogeschool Fontys in Tilburg waar ik de opleiding PGA Golfprofessional B in 2000 en Golfprofessional A in 2002 heb afgerond. Tijdens mijn opleiding werkte ik al op de Haarlemmermeersche Golfclub en in deze periode heb ik ook nog stage gelopen op de Koninklijke Haagse Golf en Country Club.

Vanaf 2000 ben ik volledig gaan les geven op de Haarlemmermeersche Golfclub aan volwassenen, maar vooral aan kinderen. Inmiddels geef ik iedere week met veel plezier ruim 150 kinderen les. Twee keer per jaar start ik een nieuwe cursus waaraan kinderen vanaf ongeveer 5 jaar met en zonder golfervaring mee kunnen doen, ongeacht of ze lid van de club zijn. Alle facetten van het golf komen bij de jeugdcursus aan bod maar plezier in het golf staat voorop.

De afgelopen 3 jaar heb ik de cursus TPI gevolgd. In oktober 2012 heb ik in Amerika de cursus TPI golfinstructeur level 3 en TPI Junior Coach level 3 afgerond. Deze cursussen worden nu ook uiteraard in mijn huidige lessen toegepast.

Voor meer informatie over de jeugdlessen, maar uiteraard ook over privé- en groepslessen voor volwassenen, kunt u mailen naar sven@hgac.nl.

Privé- en groepslessen kunt u uiteraard ook direct boeken via deze website.

Kitseroo Golf
Bankrekening: NL 58 INGB 0009270527
KvK nummer: 34169400


Links