Marloes Olling

Van jongs af aan bezig met sport en bewegen. Waarvan tennis en ballet de twee belangrijkste bezigheden in mijn leven. Na 7 jaar balletacademie, drie jaar reizen en een studie Hotel en Hospitality Management voor het eerst met familie mee naar de golfbaan. Ik was verkocht. Hiervan wilde ik mijn hobby, werk en mijn leven maken.

Het overbrengen en enthousiasmeren van een beleving zit in mijn bloed. De stap om les te willen geven was gemaakt en ben na een aantal jaar intensief trainen aangenomen op Hogeschool Fontys te Tilburg om de opleiding tot PGA Golfprofessional te doen en af te ronden.

Na mijn stage inmiddels werkzaam als professional op de prachtige locatie in de randstad: de Haarlemmermeersche Golfclub. Streef ik naar persoonlijke aandacht tijdens mijn lessen. Het leerproces met plezier en passie overbrengen. En gezamenlijk werken aan alle elementen die golf te bieden heeft.

Privelessen, groepslessen, clinics, golfreizen, jeugd, exclusieve damesreizen: van beginner tot handicap. Als golf je eenmaal heeft “gepakt” laat het je nooit meer los!

Tot snel, Marloes Olling

Olling Golf
Bankrekeningnummer: NL 03 ABNA 050 48 63 584 tnv Ollinggolf te Bergen NH
KvK nummer: 37156970
Marloes mobiel: 06-45946189


Links