Stan Verlaan en Antonella Meijerink Golfer en Golfster van het Jaar 2020

Datum : 04-01-2021

Onze vereniging beleefde opnieuw een primeur op 3 januari jongstleden: een online Nieuwjaarsreceptie.

Bij alle leden die zich hadden aangemeld voor deze receptie, werd afgelopen zaterdagmiddag door bestuursleden of medewerkers een verrassingspakket bezorgd. Een houten kistje, gevuld met een flesje bubbels en hapjes, zodat alle deelnemers met dezelfde bubbels konden toosten.

Ondanks de beperkingen, was het een geslaagde editie. Na de speech van voorzitter Willem de Vries, die terugblikte op het toch wel bizarre jaar 2020 en zijn vertrouwen uitsprak over het Lustrumjaar dat nu voor ons ligt, werd een korte quiz gepresenteerd door Taco Faber.

Volgens kreeg ons kersverse bestuurslid Henk Westerhof de eer om de Golfer & Golfster van het jaar 2020 bekend te maken. Stan Verlaan en Antonella Meijerink waren de trotse en gelukkige winnaars. Zij mogen zich respectievelijk Golfer en Golfster van het Jaar 2020 noemen. Naast de gebruikelijke versierselen, die Antonella en Stan op een later moment alsnog krijgen overhandigd, ontvangen zij ook een slagboompasje. Hiermee krijgen zij een jaar lang toegang tot een speciaal gereserveerde parkeerplaats, vlak voor het clubgebouw.

Antonella en Stan, nogmaals van harte gefeliciteerd met het behalen van deze felbegeerde titels!

Terug naar het overzicht