Horeca gesloten

Datum : 02-10-2020

Ondanks de goede contacten met de gemeente Haarlemmermeer en de veiligheidsregio hebben we opgelegd gekregen dat het restaurant De Drie Gemalen moet sluiten.

Vanavond zijn er twee Boa's op bezoek geweest die te kennen hebben gegeven dat op grond van Artikel 2.3a uit de noodverordening de horeca op ons complex gesloten moet worden.

Horeca
Restaurant De Drie Gemalen is daarom voor de komende weken gesloten. De nieuwe maatregelen die zijn afgekondigd pakken helaas slecht uit voor onze horeca. Laten we duimen dat deze aanvullende maatregelen voldoende zijn om het COVID-19 virus weer onder controle te krijgen.

Hieronder Artikel 2.3a uit de noodverordening van de veiligheidsregio Kennemerland.

Artikel 2.3a
Verbod openstelling eet- en drinkgelegenheid bij sport- en fitnessgelegenheden.Het is verboden bij sport- en fitnessgelegenheden een eet- en drinkgelegenheid of een daarbij behorend buitenterras geopend te houden voor publiek.

Clubgebouw en golfshop
Het gehele clubgebouw mag tot 22.00 uur geopend blijven, dit geldt ook voor de receptie/golfshop, lockerruimten en kleedkamers.

Op de hoogte
Zoals na iedere persconferentie, brengen de aangekondigde maatregelen de nodige onduidelijkheden met zich mee. Wij zijn nog in afwachting van de nieuwe noodverordening en/of mogelijke aanpassingen binnen de noodverordening in onze veiligheidsregio. Mocht hieruit blijken dat toch alle horeca op sportgelegenheden c.q. ons complex de deuren mogen openen, dan zullen wij u hierover direct nader informeren.Terug naar het overzicht