Clubkampioenschappen Strokeplay zijn van start gegaan

Datum : 28-08-2019

Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus zijn onder extreem warme omstandigheden de Clubkampioenschappen Strokeplay van start gegaan met de 1e en 2e ronde van de Senioren Heren & -Dames. Zij zullen op zondag 1 september a.s. hun 3e (en tevens finale) ronde spelen.

Traditiegetrouw werden de deelnemers aan de Clubkampioenschappen op de 1e tee officieel weggestart door onze starter: Niek van Rest.

Ook werd het door de JECO georganisserde Clubkampioenschap voor de Jeugd met 2 rondes op zondag 25 augustus al beslist: Stan Boelé won na een spannende strijd met 1 slag voorsprong op de nummer 2: Stan Verlaan en is Clubkampioen Strokeplay 2019 bij de jeugd (3e plaats: Leon Moerkerk). Bij de meisjes won Sophie Bogert.

Het tussenklassement van de Clubkampioenschappen Strokeplay voor Senioren Heren & -Dames na 2 rondes vindt u op: https://www.hgcwedstrijden.nl/strokeplay/score_beamer.php (u dient wel ingelogd te zijn op de HGC site).

Ook treft u hier de starttijden & scores voor de Clubkampioenschappen Strokeplay Algemeen Heren & -Dames aan, die komend weekend in 2 rondes op zaterdag 31 augustus en 2 rondes op zondag 1 september zullen uitmaken wie zich Clubkampioenen Strokeplay Heren & -Dames 2019 mogen noemen. Vanzelfsprekend nodigen wij u allen uit om deze toppers aan te moedigen in de baan! Supporters & publiek zijn van harte welkom!

Klik hier voor alle foto's !

 

Met sportieve groet,

De WECOTerug naar het overzicht