Stroomstoring gooit roet in het eten bij start Business Club Zomercompetitie

Datum : 16-04-2018

De Business Club Zomercompetitie 2018 ging op dinsdag 10 april jl. voortvarend van start. Met 43 enthousiaste deelnemers, die 22 Business members vertegenwoordigden, was sprake van een mooie opkomst. Het weer was goed, de baan lag er mooi bij, de baancatering was prima voor elkaar, dus wat kon er misgaan? In de baan gelukkig niet zo heel veel, op de gebruikelijke waterballen en 3-putts na. Iedereen was zo’n beetje uit de baan en zat lekker op het terras na te genieten van de perfect geslagen ballen, onder het genoot van een welverdiend verfrissend drankje en een lekker hapje, toen letterlijk het licht uitging en de stoppen doorsloegen. Getroffen door een stroomstoring en niets werkte meer. Al snel bleek dat het vrij ernstig was en dat het verhelpen van deze storting nog wel even ging duren. Helaas kon het geplande diner in ons clubrestaurant daarom geen doorgang vinden. Er werd echter niet lang getreurd en een groepje Business Clubleden is na de prijsuitreiking gezellig elders samen een hapje gaan eten. Dit zegt wel iets over de samenhorigheid van onze Business Club.

De verwerking van de uitslagen moest handmatig gebeuren en dit verliep niet helemaal soepel. De klassement score werd daarom maar even gelaten. Wel werdeb de individuele dagwinnaars gehuldigd.

Lydia Huisman, gast van Atelier aan de Drecht, was goed op tik en legde met 33 stablefordpunten beslag op de 1e prijs. Leandro Tol (Mijn Bespaarspecialist) en Alrick Maduro (ANWB-Golf) scoorden allebei 32 punten en werden respectievelijk 2e en 3e.

De Meewind Challenge Longest Drives werden geslagen door Joke Nielen en Leandro Tol en de prijzen voor precisie, Nearies op Cruquius 9 en Leeghwater 3, gingen naar Simone Heinz en Frank Willems.

Voor het klassement gelden de gemiddelde scores per team. De verdeelde punten na één gespeelde wedstrijd:

  • 1e – 9 punten: Hollandia Dakkapellen (teamscore 28,5)
  • 2e – 7 punten: PinHigh Golftravel (teamscore 28)
  • 3e – 5 punten: ANWB Golf (teamscore 27,5)
  • 4e – 4 punten: Atelier aan de Drecht (teamscore 27,5)
  • 5e – 3 punten: ABN AMRO (teamscore 26,5)
  • 6e – 2 punten: Horsman & Co (teamscore 26,5)
  • 7e – 1 punt: Heineken (teamscore 24)



Terug naar het overzicht