Finale BC Club van 27 en 1e HGC BC Wintercompetitie

Datum : 23-10-2018

Op 16 oktober jl. mocht de HGC de finale van de Business Club competities van de Club van 27 verzorgen. Deze wedstrijd werd gecombineerd met de start van de Wintercompetitie voor onze eigen Business Club.

Het resultaat was een vol spelersveld, met in totaal 72 deelnemers. De Club van 27-deelnemers speelden een 2-ball Scramble. De twee teams van Golfclub Almeerderhout (Dennis Verwoert/Rob Nansink en Erik Makor/Loek Muller) zorgden voor verbluffende scores: 55 en 57 netto. Ons 'eigen' ABN AMRO team (Geert-Jan van Leeuwen en Harry van der Plas) leverde met 58 netto ook een super score in.

Golfclub Almeerderhout werd de onbetwiste winnaar van de finale van onze Hospitality Chain. Foto winnaars Finale Club van 27 2018. Volgend jaar vindt dit mooie event op Golfclub Heelsum plaats.

Stephan Tenty van 10TY Creative zette in de 1e wedstrijd van HGC BC Wintercompetitie de toon. Met 33 stablefordpunten was hij de beste speler van de dag. Rick Lagerweij (Pronto Wonen) en Jan Noorlander (Sollasi) behaalden allebei 32 stablefordpunten en werden daarmee respectievelijk 2e en 3e.

De teamscores telden voor het klassement en de punten gingen naar: Pronto Wonen (9), 10TY Creative (7), Mijn Bespaarspecialist (5), Heineken (4), ANWB Golf (3), SignPlan (2) en Atelier aan de Drecht (1).

HGC-team ABN AMRO werd 3e in de andere, Club van 27, wedstrijd en krijgt daarom ook 5 punten voor het Winterklassement toebedeeld. Klassement BC Wintercompetitie 2018-2019