Nieuwe Business Club leden toosten op samenwerking!

Datum : 17-05-2022

Corona was de spelbreker om eerder dan gewenst de elf nieuwe Businessclubleden gastvrij te ontvangen. Maar dat werd zonder meer goedgemaakt tijdens de onlangs georganiseerde kennismakingssessie waarop de zakenmensen met elkaar het glas konden heffen.

Club Manager Vera van den Berg: “Onze vereniging straalt gastvrijheid uit en een ongedwongen sfeer om heerlijk te golfen. Daar voelt het bedrijfsleven zich goed bij thuis. Door Corona was het er niet van gekomen de nieuwe bedrijven op onze gebruikelijke manier te ontvangen om de contracten te ondertekenen, want dat is veelal digitaal gegaan. Wij gaan ervan uit dat de nieuwe Business Club leden hier een fijn en interessante tijd gaan beleven. Goed voor hen, voor onze club en de leden.”

Voorzitter Businessclub Jan van Vliet: “Wat wij als club willen is om het bedrijfsleven hier een kwalitatief interessant platform te bieden. Daar profiteren wij als clubleden ook van. Wij hebben op dit moment 47 bedrijven die onze club een warm hart toedragen en dat voelt goed.”  

In clubmagazine MeerMARE, die medio juni op het scherm verschijnt, een uitgebreid verslag in woord en beeld met achtergronden van diverse bedrijven en de reden waarom zij juist voor onze Haarlemmermeersche hebben gekozen.

 Terug naar het overzicht