Filippo Bouwcenter wint Business Club Wintercompetitie!

Datum : 14-03-2022

Dinsdag 8 maart werd de finale van de Business Club Wintercompetitie 2021/2022 gespeeld. 48 Enthousiaste Business Clubleden en hun relaties gingen met elkaar de strijd aan. Er moest worden gespeeld op wintergreens, in verband met het nog tot laat in de ochtend aanwezig zijn van vorst in de grond. Dit mocht de pret niet drukken. Integendeel, het zorgde voor super goeie scores.

Frans Bijsterveld (Oranje Leeuw) en René Lust (Bouwcenter Filippo) behaalden maar liefst allebei 25 stableford punten en werden respectievelijk 1e en 2e van de dag. De 3e dagprijs was voor Johan den Breejen (JdB Groep), die 22 punten wist te scoren.


De Neary op Cruquius 6 werd geslagen door Douwe van Keulen en de Neary op Cruquius 9 door Frans Bijsterveld.

De punten voor het klassement werden als volgt verdeeld:
1e - 9 punten: Bouwcenter Filippo
2e - 7 punten: Oranje Leeuw
3e - 5 punten: Heineken
4e - 4 punten: Meyson
5e - 3 punten: JdB Groep
6e - 2 punten: ING Private Banking
7e - 1 punt: Sollasi Bungalowpark

Met deze geweldige eindprint wist Bouwcenter Filippo de 1e plaats in het eindklassement te bemachtigen. De 2e prijs ging naar de Oranje Leeuw en JdB Groep mocht met trots de 3e prijs in ontvangst nemen.

Zie voor het totale Eindklassement: Eindklassement BC Wintercompetitie 2021/2022

Na de geanimeerde borrel met lekkere hapjes, volgde een heerlijk slotdiner in de serre. En het bleef nog lang gezellig.


Op 12 april gaat de Zomercompetitie van start. Dan spelen alle deelnemers weer 18 holes, met een dubbele tee-start. De compleet verzorgde feestelijke afsluiting vindt op dinsdag 13 september plaats.

De Business Club Commissie kijkt uit naar een sportieve en geslaagde Zomercompetitie 2022, met mooie golfrondjes en veel gezelligheid.
 Terug naar het overzicht