Record aantal deelnemers 5e Wedstrijd Business Club Competitie

Datum : 12-08-2021

Op dinsdag 10 augustus werd de 5e wedstrijd van de Business Club Zomercompetitie 2021 gespeeld. Ondanks de vakantieperiode deden 62 super enthousiaste Business Clubleden en relaties mee aan deze wedstrijd. Een nieuw record.

Het was ideaal golfweer en dat was te zien aan de mooie scores. De dagprijzen gingen naar:

1. Geert-Jan van Leeuwen - ABN AMRO Bank, 38 stablefordpunten

2. Jeanne Haket - Oranje Leeuw, 37 stablefordpunten

3. Eric Bakker - PinHigh Golftravel, 36 stablefordpunten

De Neary's op Leeghwater 3 en Lynden 8 zijn respectievelijk geslagen door Frank Beelen en Henk Morsink.

Helaas is er een foutje gemaakt bij de vermelding van de scores voor het klassement. De score van het team van de Oranje Leeuw is over het hoofd gezien. Dit terwijl Jeanne Haket en Frank Maanders een gemiddelde score hadden van 32,5, goed voor een flink aantal klassementspunten. Onze excuses! De welverdiende punten gaat de Oranje Leeuw natuurlijk gewoon krijgen.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde golfdag, waarbij het nog lang gezellig bleef op ons terras.

Met nog slechts 1 wedstrijd te gaan, willen wij de spanning er nog even inhouden. We maken daarom geen nieuwe tussenstand van het klassement bekend.

Op dinsdag 14 september vindt de finale van de Business Club Zomercompetitie plaats en we gaan van deze golfdag weer een 'Grote Verwendag' maken. Met een feestelijke ontvangst, verrassende baancatering, aangeklede borrel en een sfeervol 3-gangen diner. En met natuurlijk live muziek.Terug naar het overzicht