Business Club Wintercompetitie 8 december 2020

Datum : 10-12-2020

Verslag 3e Business Club Wintercompetitie wedstrijd 8 december 2020

 

Helaas kon de 2e competitiewedstrijd in november geen doorgang vinden, waardoor de wedstrijd van 8 december eigenlijk de 2e wedstrijd was.

De animo was groot, maar liefst 51 deelnemers en 13 flights. En verreweg de meeste deelnemers wilde 18-holes spelen. Dit was ook prima te doen, het was heerlijk golfweer. Beetje koud wel, maar nagenoeg geen wind.

Nieuwkomers waren Dura Vermeer, Filippo Bouwcenter, KVDK Architecten en SAB Account. Thijs Kortmann van Filippo Bouwcenter gooide gelijk hoge ogen met zijn score van 17 stableford punten. Het was blijkbaar zo gezellig met de flightgenoot John Moors (Horsman), dat aansluitend nog spontaan een rondje op de Bolstra werd gespeeld. That's the spirit!

Een koffie-ontvangst aan de wedstrijdtafel zat er, in verband met de sluiting van het restaurant, helaas niet in. Wel werden de deelnemers bij de Take-Away kraam verwelkomd met koffie en een vers gebakken gevulde koek. Op de 1e afslagplaats ontvingen ze een goed gevuld lunchtasje voor onderweg. Met daarin ook een klein 'opkikkertje' van Camiel, die op deze dag zijn 73ste verjaardag vierde. Halverwege werden de deelnemers opgewarmd met een heerlijke kop goulashsoep. Een gesloten restaurant betekent niet dat we geen 'natje en droogje'  kunnen verzorgen.

In de baan ging het gelukkig ook goed. Prima scores.

Dagprijzen

1e Vincent van Vierssen, gast van Roosjen Corporate Finance: 20 stableford punten

2e Jan Jaap van Deventer van Koster Advocaten: 19 punten

3e (gedeeld) Stephan Tenty van 10TY Creative en Eric Bakker van PinHigh Golftravel: 18 punten


Punten voor het Klassement

1e - 9 punten (gem. score 16,5): Roosjen Corporate Finance

2e - 7 punten (gem. score 16): PinHigh Golftravel

3e - 5 punten (gem. score 15,5): De Praktijk

4e - 4 punten (gem. score 15): 10TY Creative

5e - 3 punten (gem. score 14,5): Oranje Leeuw

6e - 2 punten (gem. score 14,5): Sollasi

7e - 1 punt (gem. score 13,5): RaggersTerug naar het overzicht