De baan blijft gesloten

Datum : 21-04-2020

Beste Leden,

Wat een teleurstelling, alle golfbanen moeten nog tot nader bericht gesloten blijven. Er is wel versoepeling van sportactiviteiten voor jeugd tot en met 18 jaar en topsporters. We gaan onderzoeken wat we voor de jeugd tot en met 18 kunnen betekenen.

We waren er echt helemaal klaar voor. Op de achtergrond zijn we vol enthousiasme aan de slag om alles in goede banen te leiden.. Zodat, ondanks de vele denkbare restricties, iedereen zou kunnen spelen. Maar helaas, het is nog te vroeg gebleken.

We moeten nu tot 12 mei 2020 afwachten om te horen wanneer de baan eventueel wel open kan. Ons geduld wordt dus nog even op de proef gesteld. Heel frustrerend en helemaal niet leuk. We willen immers allemaal heel graag ‘de wei in’. Ik kan alleen maar zeggen, houd vol! Er komen echt betere tijden. En weet ook dat wanneer we open eindelijk mogen, we allemaal voor u klaar staan.

Ondertussen ligt het werk op de HGC niet stil. Door de greenkeeping wordt alle dagen hard gewerkt, tot ’s avonds laat, om de baan in topconditie te houden. Ook de medewerkers zijn nog steeds iedere dag in kleine teams aan het werk. In en rondom het clubhuis wordt ‘geklust’. Alle mogelijke schoonmaak-, schilder- en timmerwerkzaamheden worden opgepakt. Het restaurant heeft een ware metamorfose ondergaan. Hopelijk kunt u binnenkort niet alleen golfen, maar ook weer een bezoekje brengen aan de opgeknapte 19e hole.

Wij houden u graag op de hoogte over de nieuwe ontwikkelingen en hopen u toch echt binnen niet al te lange tijd weer op ons fraaie golfcomplex te mogen begroeten. Tot die tijd, blijf positief, blijf sportief, maar blijf vooral gezond.

Met hartelijke groet,

Willem de Vries,voorzitter Haarlemmermeersche GolfclubTerug naar het overzicht