10TY Creative aan de kop in Wintercompetitie

Datum : 21-01-2020

Het was een goed bezochte competitiewedstrijd op dinsdag 14 januari jl., met 36 deelnemers van 19 bedrijven. Speciale gast, want nieuw Business Club lid per 1 februari a.s., was Guido van Belleghem van Bals Nederland. Hij voelde zich als een vis in het water bij de Business Club. De dag kreeg een extra feestelijk tintje door de verjaardag van Nathalie van Dijk. Luidkeels gezang viel haar ten deel en ze werd goed in de bloemetjes gezet.

 

Het werd een spannende strijd tussen 10TY Creative en nieuwkomer Mackenzie Real Estate. Martijn Mackenzie trok aan het langste eind, mede dankzij het goede spel van zijn gast Jean Paul Bedaux, en harkte op z'n 2e BC-wedstrijd gelijk de felbegeerde 9 punten binnen.

Met 20 stablefordpunten, behaald op de Cruquius, was Martijn Mackenzie ook de beste van de dag. Ook de nrs. 2 en 3, resp. Jean Paul Bedaux en John Tenty hadden maar liefst 20 punten. De neary's waren voor Paul Rijneke (ABN-AMRO) en Rick Tol (Mijn Bespaarspecialist).

Met nog 2 wedstrijden te gaan, staat 10TY Creative met 18 punten aan kop. Zie voor het tussenklassement: BC Wintercompetitie 2019-2020 tussenstand per januari 2020

 Terug naar het overzicht