Jeugdcommissie wint Commissie Cup

Datum : 14-10-2019

Op zondag 13 oktober werd de Commissie Cup gespeeld. Een wedstrijd-met-alles-er-op-en-er-aan, waarvoor commissieleden/wedstrijdleiders door het bestuur worden uitgenodigd en eens flink in het zonnetje worden gezet. Kortom, een welverdiend bedankje voor de tomeloze en enthousiaste inzet in het afgelopen seizoen.

Helaas konden op die bewuste zondag geen handicarts de baan in, waardoor een aantal deelnemers moest afhaken. In totaal speelden 68 commissieleden en 'partners van' een 18-holes wedstrijd onder redelijk goede weersomstandigheden.

Tijdens het diner, waarbij nog 17 extra gasten gezellig aanschoven, vond de prijsuitreiking plaats. De prijzen voor de Neary's op Leeghwater 3 en Lynden 8 waren respectievelijk voor Jos Schrama en Frank Duijvenvoorden. De beste 'partner van'  was Sonja van Bohemen met 38 stablefordpunten. Van de commissieleden/wedstrijdleiders bleek na enig herstelwerk Jan Knijn de beste score gemaakt te hebben: 37 stablefordpunten.

Maar het ging natuurlijk om het teamwork. Welke commissie mocht de Commissie Cup, uit handen van voorzitter Willem de Vries, uitgereikt krijgen? Op de 3e plaats eindigde de 'oude'  Technische Commissie met gemiddeld 29 punten. Een trotse Jan Croese werd hier deelgenoot van gemaakt. De Handicap Commissie werd 2e, met 30 punten. En de Commissie Cup 2019 ging, met 31 behaalde stablefordpunten, naar de Jeugdcommissie, bestaande uit Caroline van Bruggen, Marije Zuidema, Frans Arxhoek en Johan Houtman.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd. And keep up the great work!

Klik hier voor de foto's

 Terug naar het overzicht