SignPlan aan kop na 4 gespeelde competiewedstrijden

Datum : 18-07-2019

Op dinsdag 9 juli werd de 4e wedstrijd van de Business Club Zomercompetitie gespeeld.

Het was in alle opzichten een mooie dag. Fijn gezelschap, want maar liefst 44 enthousiaste deelnemers, prima golfweer, goede scores en een super gezellige nazit. Met andere woorden, wij kunnen terugkijken op een geslaagde golfdag.

Zeer geslaagd was de dag voor John Moors van Horsman & Co. Hij speelde zijn beste ronde ooit, 7 boven de baan, en behaalde 41 stablefordpunten (42 zonder handicapverrekening) en werd daarmee winnaar van de dag. De single handicap is nu echt in zicht, John!

Ook Jeanne Haket en Frank Maanders, beide van de Oranje Leeuw, speelden goed. Zij werden 2e en 3e, met respectievelijk 36 en 39 stablefordpunten.
De Neary’s waren voor Paul Hillen en Rob Heeremans.

Voor het klassement geldt het gemiddelde aantal stablefordpunten per koppel. De volle 9 punten voor het klassement gingen naar SignPlan. Die daarmee, met in totaal 17 punten, aan kop komt. Het is nog geen gelopen race, want SignPlan wordt op de voet gevolgd door ANWB-Golf en de Oranje Leeuw, die beide 16 punten hebben. Daarna volgen een aantal Business Club-leden die allemaal 9 punten hebben. In theorie maken bijna alle Business Club-leden nog kans, want er zijn nog 2 wedstrijden te spelen en nog maximaal 18 punten te behalen. Zie Klassement BC Zomercompetitie 2019 tussenstand na 4 wedstrijden voor het complete overzicht en Business-Club-Zomercompetitie-wedstrijd voor de foto's.

De 5e Business Club Competitiewedstrijd vindt plaats op dinsdag 13 augustus en de Zomercompetitie wordt met een feestelijk verwen(golf)dag afgesloten op dinsdag 16 september.