Bolstra (par 3) Zomeravond Golfrondes

De Bolstra Zomeravond Golfrondes zijn bedoeld voor gastspelers en leden. We hebben de starttijden zodanig gepland, dat je ook na je werk of andere bezigheden nog een leuke golfronde kan spelen. Na afloop wordt er een heerlijke dagschotel genuttigd met je flightgenoten.  

Par-3 Bolstra-baan
De Bolstra is een uitdagende qualifying par 3-baan met mooie allweather afslagplaatsen met gele en rode tees, grote greens, echte bunkers en spannende waterpartijen. Zeer afwisselende holes vanaf 65 meter voor de kortste hole tot 188 meter voor de langste hole. Een prima wedstrijd- en oefenbaan.

Wanneer?
Elke donderdag vanaf 2 juli vanaf 18.30 uur. De laatste Bolstra Zomeravond Golfronde is op 24 september en daar willen wij een feestelijk tintje aan geven.

Inschrijven
Inschrijven voor een of meerdere rondes kan onder aan de pagina. Graag de gevraagde gegevens invullen.
Inschrijving staat open voor de komende 4 weken. De inschrijving voor de betreffende week sluit op dinsdag om 18.00 uur. Elke woensdag wordt de startlijst bekend gemaakt en aan alle deelnemers gemaild.

Kosten
Leden € 12,50, Gastspelers € 20,- p.p. (inclusief greenfee en dagschotel).

RIVM maatregelen
Uiteraard houdt iedereen zich aan de RIVM regels en met name aan de 1,5 meter maatregel.
Regels die vanaf 1 juli 2020 moeten worden gehanteerd, worden op de website en in het clubgebouw gepubliceerd. Ook worden ze meegezonden met de startlijst.

Met sportieve groet,
Bolstra commissie

 

Geen items gevonden