** Zomer Deals **

** Zomer Deals **

9 of 18 Holes zomer deals
Lekker borrelen of eten
Dagelijks geldig na 15.00 uur.
Bel de Caddiemaster 023 – 558 9000

Acties en Voorwaarden
Gezellige Bolstra (par 3) wedstrijden!

Gezellige Bolstra (par 3) wedstrijden!

Elke donderdagvond, 9 holes voor leden EN vrije golfers, inclusief Bolstra-Special (dagschotel). Schrijf hier in!
Birdie Club van 81

Birdie Club van 81

Alle birdies die in officiële clubwedstrijden worden geslagen, worden bijgehouden in een algeheel birdie-klassement voor de ‘Club van 81’ (-27 op Cruquius, Leeghwater en Lynden). Meer informatie
Vacatures

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega? Zoek jij een leuke en afwisselende baan in een sportieve omgeving? Meer informatie

Welkom bij de Najaarscompetitie 2021

Wat is de Najaarscompetitie?

De Najaarscompetitie van de NGF is een laagdrempelige competitie waaraan clubleden zonder competitie ervaring in teamverband aan mee kunnen doen. In 2021 wordt de mogelijkheid geboden aan maximaal vier teams bij wijze van proef hieraan mee te doen, deze competitie wordt gespeeld op woensdag. Na afloop van de Najaarscompetitie, in november zullen we als Teco samen met de teams de ervaringen doornemen en kijken of dit initiatief een vervolg krijgt in 2022.

Hoe werkt het?

Er zitten vier spelers in een team en in principe vier teams in een poule, waarbij je ook op je eigen baan speelt. Die vier teams spelen op vier speeldagen tegen elkaar. De spelers (en reserves) moeten een WHS handicap 40,0 of lager hebben, maar verder zijn er geen eisen: iedereen van elke leeftijd mag meedoen en elke combinatie van spelers is mogelijk; man, vrouw, golfprofessional of beginner.

Op woensdag is de spelvorm 9-holes individueel Stableford en 9-holes greensome Stableford, beide met handicapverrekening.Elk team bestaat uit 4 speelsters/spelers. Er is geen restrictie op het aantal heren of dames. Elke combinatie is mogelijk. De spelers in een team moeten lid zijn van de Haarlemmermeersche golfclub. 

Er wordt gespeeld op woensdag 6, 13, 20 en 27 oktober. Van leden die zich inschrijven wordt verwacht dat ze alle vier de speeldagen beschikbaar zijn. Er is een heuse Finale dag op Zondag 7 November, deze zal gespeeld worden op Golfclub Anderstein en hiervoor worden in totaal de beste 10 beste poulewinnaars uitgenodigd.

Inschrijven

Deze Najaarscompetitie staat open voor leden van de HGC die de afgelopen 5 jaar geen competitie hebben gespeeld voor de HGC of een andere golfclub. Iedere speler-speelster die hieraan deel wil nemen dient zich in te schrijven via de link op de HGC website onder het kopje Competitie, Najaarscompetitie of door gebruik te maken van deze link.

Wanneer het aantal inschrijvingen het aantal beschikbare plaatsen overtreft wordt via loting de teamindeling bepaald, 5 september sluit de inschrijving. Van iedere speler en speelster wordt verwacht dat hij of zij bereid is de HGC optimaal te vertegenwoordigen en de afgesproken clubkleding wil dragen.

Verder kan er per speeldag en per club een bijdrage worden gevraagd van maximaal 35 euro, afhankelijk van de per club te maken afspraken, en zullen er kosten zijn voor het gebruik van consumpties.

Namens de Teco is Maartje Boekestein coördinator (email Boammabo@icloud.com) voor deze Najaarscompetitie.


LinksBaanstatus

Update 21-09-21 01:39
A: Leeghwater Q
B: Cruquius Q
C: Lynden Q
D: Bolstra Q
Pinpositie D
Driving range
Zomergreens
Zomertees
Trolleys
Handicarts
Morgen woensdag 22 september is de 18 holes Leeghwater/Lynden en de 9 holes Cruquius


Zonnig
19 °C
Wind O - 3

Caddiemaster:

Marshal: