Oefenfaciliteiten

Het gebruik van de oefenfaciliteiten bestaande uit driving range, putting- en chipping greens is uitsluitend gratis voor leden van de Haarlemmermeersche Golfclub.
De kosten verbandhoudend met aanleg, onderhoud en verbetering van de oefenfaciliteiten worden volledig door de Golfclub betaald.

De toegang tot de verlichte en (deels) overdekte driving range en de pitch- en chippinggreens bedraagt voor niet-leden € 3,00 per persoon. Op doordeweekse dagen is de verlichting aan tot 21.00 uur. Gedurende het weekend is de range verlicht tot 18.00 uur. Voor het gebruik van de oefenfaciliteiten kan men ook een jaarabonnement aanschaffen à € 75,00 per persoon.

Dagkaarten en jaarabonnementen zijn verkrijgbaar bij de Caddiemasters. Indien de Caddiemaster niet aanwezig is, dienen niet-leden een dagkaart in Restaurant de Drie Gemalen aan te schaffen. Clubmarshals zullen dagelijks controle uitoefenen op het in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs.
Niet-leden die op dezelfde dag les hebben van één van onze golfprofessionals en/of een starttijd c.q. greenfeebewijs hebben voor één van onze golfbanen behoeven geen dagkaart aan te schaffen.