Roberto Schuit

Aangenaam kennismaken!

Zoals u in de nieuwsbrief al heeft kunnen lezen ben ik de nieuwe Headprofessional van de HGC. Ik ben ontzettend trots dat ik het bestaande HGAC team mag aanvullen en kijk dan ook uit naar een mooie en langdurige samenwerking.

Dat golf een geweldige sport is hoef ik u niet te vertellen, maar wist u dat mensen die beter golfen, meer plezier aan golf beleven en ook langer blijven golfen? Graag maak ik met u een persoonlijk plan om zo al onze doelstellingen te bereiken!

Tijdens mijn golflessen maak ik gebruik van Trackman, de meest geavanceerde launchmonitor ter wereld. De Trackman registreert alles wat de bal en club doen zodat er niets meer aan het toeval overgelaten kan worden. Tourpro’s als Joost Luiten, Rory McIlroy en Tiger Woods zweren bij het gebruik van Trackman!

Vanaf heden ben ik op donderdag en vrijdag op de HGC aanwezig en ook zeker beschikbaar voor lessen! Per 1 januari 2019 zal ik full time aanwezig zijn. Lessen zijn in te boeken via de online lesagenda of via www.hgac.nl
U kunt uiteraard ook telefonisch een afspraak maken.

Naast lesgeven, ben ik ook gespecialiseerd in het re-grippen van golfclubs en putters. Voor golfers die met regelmaat spelen is dit zeker eens per jaar nodig. Voor de echte fanatiekelingen is dit wel twee keer per jaar!

Hopelijk maak ik snel met u kennis op de HGC, mocht u vragen hebben spreek mij gerust aan, bel of mail. Tot binnenkort!

Sportieve groet,

Roberto Schuit
Mail: roberto@hgac.nl
Tel: 06-14696268


Links