Learn2Play

Samen onbeperkt lessen en golfen bij de Haarlemmermeersche Golfclub.

7 Dagen per week golfles en onbeperkt golfen voor € 89,- per maand!

Altijd al willen starten met golf of nog een beginnende golfer? De Haarlemmermeersche Golfclub biedt een uniek programma om je te leren golfen! Het programma bestaat uit de mogelijkheid om 7 dagen per week golfles te volgen en onbeperkt gebruik te kunnen maken van onze nieuwe uitdagende Bolstra golfbaan. In juli 2019 gaan wij van start met dit prachtige concept en kunnen ‘beginnende’ golfers zich aanmelden om een jaar lang gebruikt te maken van al onze vernieuwde faciliteiten.  

Wat houdt Learn2Play concreet in?

Bij Learn2Play volg je samen met andere ‘beginnende golfers’ golflessen bij gediplomeerde golfpro’s en kun je vanaf je eerste les spelen op een echte golfbaan, zonder dat je daarvoor een GVB/HCP 54 of baanpermissie nodig hebt. Hoe cool is dat? De lessen worden opgebouwd in thema's en worden door verschillende pro’s gegeven. De lesgroepen bestaan uit minimaal 3 en maximaal 7 personen. Samen leren en samen spelen! Per dag is er een vaste tijd waarop de golfles wordt gegeven. Hiervoor inschrijven kan tot het aantal van 7 personen is bereikt. De agenda met de lestijden en thema’s wordt van te voren via de website bekend gemaakt. Om de overgang van leren naar spelen op de baan te vergemakkelijken zorgen we voor een introductieles op de golfbaan. Hierin wordt uitgelegd waar je op moet letten op de golfbaan om veilig en leuk te golfen. Mocht je geen golfspullen hebben dan kun je gebruik maken van een huur-golfset.  

Doel van Learn2Play:

Learn2Play laat nieuwe golfers op een laagdrempelige manier kennis maken met de prachtige golfsport. Golf leer je niet in één dag of één weekend. Uit onderzoek blijkt dat men meer plezier aan golf beleeft als er progressie wordt geboekt. Door het in de praktijk brengen van de lessen èn door te spelen op een echte baan, verloopt het ontwikkelingsproces vele malen sneller en is het natuurlijk veel leuker. Er wordt in groepen les gegeven zodat je andere ‘beginnende’ enthousiaste golfers leert kennen en je wordt gestimuleerd om samen verder te gaan met golf.  

Alles op een rij:

  • Een jaar lang onbeperkt golfen op de Bolstra par-3 baan
  • Een jaar lang elke dag les-capaciteit op vaste tijden*/**
  • Lessen in groepen van maximaal 7 personen- online lessen boeken
  • Eenvoudig inschrijven
  • Kosten € 89,- per maand  

* Het aantal lesdagen in de week kan in de opstartfase afwijken

** Uiteraard geldt bij de lessen: vol=vol    

Learn2Play op de Haarlemmermeersche Golfclub onder begeleiding van de golfprofessionals van de Haarlemmermeersche Golf Academie: een uniek moment om te starten met golf!

 

Meedoen:

Download hier het inschrijfformulier of mail naar: secretariaat@haarlemmermeerschegolfclub.nl


Links