Commissie nieuws!

Datum : 10-01-2019

 

Aan het begin van het nieuwe jaar heeft bij de HGC een aantal wisselingen in commissies plaats gevonden. Uiteraard delen wij deze graag met u:

Wijzigingen in de WECO

Als gevolg van drukke werkzaamheden binnen zijn eigen onderneming heeft Jos Schrama het voorzitterschap van de Wedstrijdcommissie met ingang van heden overgedragen aan Yulin Tjan, die sinds november 2018 deel uitmaakt van de WECO. Wij danken Jos voor zijn tomeloze inzet van de afgelopen jaren en zijn verheugd dat hij, met al zijn kennis en ervaring, actief lid van de WECO blijft. Wij wensen de Wedstrijdcommissie in deze nieuwe samenstelling veel succes en een mooi wedstrijdseizoen toe!

Wijziging in de HACO

De taken en verantwoordelijkheden van Yulin Tjan in de Handicapcommissie zijn inmiddels overgenomen door Annemarie Drent. Samen met Margreet Wessel (reeds meer dan 2 jaar actief binnen de HACO) gaat Annemarie alle werkzaamheden van de Handicapcommissie uitvoeren. Eventueel is er ruimte voor een nieuw, nog te vinden, derde commissielid. Wij danken Yulin voor alle activiteiten die zij voor de HACO heeft uitgevoerd en wensen Margreet en Annemarie veel plezier en succes toe!


Het bestuurTerug naar het overzicht