Oproep Penningmeester

Datum : 07-01-2019

In november van dit jaar loopt de tweede bestuurstermijn van onze Penningmeester, Geert-Jan van Logtestijn, af. Hij is niet meer herkiesbaar. Wij moeten dus op zoek naar een nieuwe Penningmeester.  

Wellicht is deze positie iets voor u, of kent u een clubgenoot  waarvan u denkt dat hij/zij een geschikte kandidaat is. Voor de volledigheid treft u in de bijlage het profiel aan van de kandidaat die wij zoeken voor deze bestuursfunctie. Bestuursprofiel Penningmeester

Wij verzoeken u uw kandidatuur of suggestie(s) voor een kandidaat voor 1 april aanstaande bekend te maken bij het bestuur (bestuur@haarlemmermeerschegolfclub.nl). Dit geeft ons de gelegenheid tijdig gesprekken te voeren met potentiële kandidaten, nadere toelichting op de rol en taken te geven en te komen tot een keuze van de kandidaat die wij aan de Algemene Ledenvergadering van november willen voordragen.  

Voor eventuele nadere toelichting kunt u contact opnemen met Geert-Jan van Logtestijn, vanlogtestijn@brediuscf.nl of 06 – 26 93 98 96.  

Wij zien uw reactie met veel belangstelling tegemoet en danken u bij voorbaat voor uw proactieve bijdrage aan de continuïteit van onze bruisende vereniging.  

Met vriendelijke groet,  

Willem de Vries, VoorzitterTerug naar het overzicht