Kerstscramble 2018

Datum : 28-12-2018

Ook dit jaar was onze baan op 2e Kerstdag weer open en werd alweer de 3e Kerstscramble gespeeld. De deelnemers werden ontvangen met koffie en een plak heerlijke kerststol, waarna iedereen goed gemutst de baan in ging. Het was heel goed weer, dus lekker om weer even buiten te kunnen zijn en goed te scoren. Na binnenkomst en een drankje ging het prachtige kerstbuffet open. Alles zag er prachtig uit en we hebben gesmuld. Keukenbrigade en deze dag aanwezige Robert, het was fantastisch !  

De prijswinnaars van deze wedstrijd waren:  

1.       Titia Beemann, Tim Timmermans, Marijke Tholens, Arjet Wassenaar, Albert Meijerink en Jules Vasterman met 24 slagen netto

2.       Betty Croonen, Michiel Verviet, Heleen Feijtes, Feike Feijtes, Carla en Jos Kieft met 25 slagen netto

3.       Ellen van den Berg, Bob Schijff, Marion Ebbers, Yvonne Arnold, Tineke Beelen en Ferdinand Dreckmeier met 26 slagen netto  

Speciale dank natuurlijk aan onze geweldige gastvrouwen Dewi, Britt, Iva en Bente en onze caddiemaster José die er toch maar weer waren op deze dag.  

Kijk hier de foto's : https://www.hgcgolf.nl/vereniging/fotogalerij/item/21/Kerstscramble-2018

 

Namens de wedstrijdcommissie wensen wij iedereen een fijne jaarwisseling en wij hopen jullie weer veel te zien volgend jaar !



Terug naar het overzicht